ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ : Σπορτιγκ-Αιντραχτ (4ος Ομιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ : Σπορτιγκ-Αιντραχτ  (4ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Αλβαλάδε, η Σπόρτιγκ φιλοξενεί την Αιντραχτ σε ένα ματς-φωτιά για την πρόκριση.

Σε κακά  χάλια στο Πρωτάθλημα, η Σπορτιγκ που δεν μπορεί να βρεί ρυθμό χάνοντας και απο την Αρούκα με 1-0 και είναι πια στο -12 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Με τρεις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ,οι Πορτογάλοι πρέπει να αισθάνονταςι τυχεροί και να ευχαριστούν το VAR  που δεν έχασαν απο την Τότεναμ ,την προηγούμενη αγωνιστική με το περίφημο γκολ του Κέιν που ακυρώθηκε. Κάπως έτσι είναι δεύτερη αλλά και ισόβαθμοι με τους  Γερμανούς. Εντός αποστολής ο σέντερ φορ Παουλίνιο,  επιστρέφουν και οι μέσοι Εσγκάιο -Γκονσάλβες στο ροτέισον και ο Αλεξανδρόπουλος.

Η Αιντραχτ αρχίζει και ανεβάζει στροφές θυμίζοντας την περσινή χρονιά στην Ευρώπη.  Στο Πρωτάθλημα είναι 5η χάνοντας απο τη Ντόρτμουντ, εντός έδρας, αποτέλεσμα που ήρθε ύστερα από τέσσερις νίκες σερίσε όλες τις διοεγανώσεις.  Στο Τσάμπιονς η νίκη επί της Μαρσέιγ την ξαναέβαλε στο παιχνίδι, ενώ σίγουρα θα θέλει και μία ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα με 3-0.  3-4-3 για τον Γκλάσνερ  που θα περιμένει πολλά απο τους Καμάντα -Σο στη μεσαία γραμμή αλλά και τη δυναμική των Λινστρομ -Γκέτσε.

Προϊστορία: 0-3 στο πρώτο ματς,ενώ οι Γερμανοί έχουν  δύο νίκες-δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε 7 ματς με Γερμανικές ομάδες. Οι Πορτογάλοι, έχουν 2-1-8 με Γερμανικές ομάδες εντός.

Εκτίμηση: Σε ένα ματς που παίζεται η πρώτη θέση όλα είναι ανοιχτά. Οι  Πορτογάλοι δεν είναι καλά, οι Γερμανοί, εκτός έδρας είναι καταπληκτικοί…

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 663 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x