ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι- Ντιναμό Ζάγκρεμπ ( 5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Τσέλσι- Ντιναμό Ζάγκρεμπ ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Οι Λονδρέζοι έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και μάλιστα ως πρώτοι σε αντίθεση με τους πρωταθλητές Κροατίας οι οποίοι ωστόσο διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση.

Οι μπλε έχοντας κερδίσει δυο φορές την Μίλαν αλλά και την Ζάλτσμπουργκ (2-1) πιο πρόσφατα απολαμβάνει την πρόκριση και την πρωτιά αλλά όπως διευκρίνισε ο Γκρέιαμ Πότερ δεν πρόκειται να προβεί σε ριζικό rotation στην 11άδα του απόψε.

Η επίσημη εκδοχή είναι πως θέλει να παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα επειδή άλλες ομάδες στο γκρουπ παίζουν ακόμη για την πρόκριση αλλά η … ανεπίσημη είναι πως περιμένει να δει αντίδραση από τους παίκτες του μετά την συντριβή στο Essex από την πρώην του ομάδα την Μπράιτον ( 1-4) και ενόψει Άρσεναλ.

Επίσης γνωρίζει πως κανένας άλλος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου από τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο την σεζόν 2011/12 δεν έχει πάει σε 5 διαδοχικά παιχνίδια στον όμιλο αήττητος. Οι: Κέπα, Τζέιμς, Φοφανά και Καντέ παραμένουν εκτός δράσης για τους γηπεδούχους.

Οι πρωταθλητές Κροατίας βίωσαν έναν Οκτώβριο που ήταν ο μήνας του τρόμου γθα αυτούς. Halloween όνομα και πράγμα για το συγκρότημα του Άντε Τσάτσιτς που αρίθμησε μόλις 1/6 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδια ηττήθηκε με 1-0 από την Όσιγιεκ στην “παρθενική” της ήττα εντός των τειχών στο τρέχον εγχώριο πρωτάθλημα.

Στον όμιλο έχουν μείνει με την νίκη της πρεμιέρας επί της αποψινής της αντιπάλου που έφερε στην συνέχεια και την απόλυση του Τόμας Τούχελ και την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ.

Πλέον για να αποφύγουν την 4η θέση θα πρέπει να κερδίσουν απόψε στο Stamford Bridge και αντίστοιχα να χάσουν οι “Ταύροι” στο Μιλάνο από την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Πιο πρόσφατο 2ιπλο στην Τσάμπιονς Λιγκ πριν από 24 χρόνια όταν είχαν κερδίσει τον Άγιαξ με 1-0 στο Άμστερνταμ το μακρινό 1998.

Προϊστορία: Το πρόσφατο 1-0 με το οποίο είχαν κερδίσει οι Κροάτες την Τσέλσι στις 6/09 είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στην πρόσφατη παράδοση.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με το Goal σε απόδοση 2,95 αφού εκτιμώ πως οι Λονδρέζοι, ακόμη και με αλλαγές στην 11άδα τους, θα μπούνε δυνατά στο ματς για να ρεφάρουν την πρόσφατη ήττα τους στο Μπράιτον και να φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει Άρσεναλ. Πάντως Πέτκοβιτς και Όρσιτς είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν απέναντι σε μια πειραματική άμυνα που θα αποτελείται από τους: Τσάλομπαχ, Σίλβα και Κουκουρέλια.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal

 

(Visited 554 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x