Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Koπεγχάγη-Ντορτμουντ(7ος Ομιλος)

Champions League: Koπεγχάγη-Ντορτμουντ(7ος Ομιλος)
Spread the love

Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι για την Κοπεγχάγη αλλά και για τη Ντορτμουντ  καθώς η μία αποκλείστηκε και η έτερη συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ .

Oι Δανοί  όχι μόνο  δεν έχουν καταφέρει να βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις(έχουν δύο ισοπαλίες) αλλά δεν έχουν καταφέρει και να σκοράρουν  γκολ στον όμιλο σε μία από τις χειρότερες ευρωπαϊκές τους παρουσίες. Το 0-11 είναι και αρνητικό ρεκορ σε  συνάρτηση  γκολ υπερ και κατά.  Την ταφόπλακα  στα  Ευρωπαϊκά της όνειρα  έβαλε η Σεβίλλη με τη νίκη της (3-0)  στο Πιχουάν. Γενικά , η Κοπεγχάγη δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την απώλεια του Μπιελ ,ενώ στα μέσα της σεζόν τραυματίστηκε και ο Ζέκα με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί πλήρως.  Στο Πρωτάθλημα είναι μεν αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, αλλά με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες ,η πιο πρόσφατη στο 0-2 με τη Ράντερς. Αγωνιστικά- εκτός παραμένει ο στόπερ Κοτσολάβα ,ενώ για τλόγους τακτικής μένει εκτός ο επιθετικός Κορνέλιους. Επιστρέφει ο μέσος Στάμενιτς.

Η Ντόρτμουντ, με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Σεβίλλη και Σιτι 1-1 και 0-0) κατάφερε να περάσει ως δεύτερη πίσω απο τη Σίτι και συνεχίζει στο Τσάμπιονς .  Μετρά 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα σε όλες τις διοργανώσεις πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 1-2 κόντρα στην Αιντραχτ. Θα γίνει ροτέισον απο τον κόουτς  Τέρζιτς που θα έχει στην ομάδα τον Οζκάν στη μεσαία γραμμή  παρέα με τον Τσάν, λείπουν ωστόσο ,για λόγους ξεκούρασης, οι Ρόις ,Βολφ και Ρότε. Βασικοί Μάλεν-Μοντέστ -Ρέινα και Τοργκάν Αζαρ.

Προϊστορία: Το 2001 ,η Ντόρτμουντ έκανε διπλό στην Κοπεγχάγη για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (0-1)

Εκτίμηση: Παιχνίδι γοήτρου που όμως αμφότερες θέλουν νίκη

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

(Visited 540 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x