ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Εuropa League: Ολυμπιακός-Ναντ(7ός Ομιλος)

Εuropa League: Ολυμπιακός-Ναντ(7ός Ομιλος)
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη , ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Νάντ  σε μία αναμέτρηση που οι Πειραιώτες κυνηγούν το γόητρο και οι Γάλλοι, υπο προυποθέσεις, τη δεύτερη θέση.

 

Oι “Ερυθρόλευκοι” δεν έχουν καταφέρει να  πετύχουν νίκη φέτος στην Ευρώπη, κάτι αδιανόητο για την ομάδα του Μίτσελ τα τελευταία χρόνια. Και μάλιστα, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη όπου είναι   μία απο τις καυτές έδρες στην Ευρώπη .

Ο Μίτσελ ,που έχει το μυαλό του και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, θα προβεί σε ένα δυνατό  ροτέισον και σε ένα άκρως επιθετικό 4-4-2. Ο Ισπανός έχει στην αποστολή, μετά απο καιρό, τον Σισέ ενώ στην αποστολή είναι και ο νεαρός Καλογερόπουλλος που δεν αποκλείεται να είναι δυάδα με τον Ρέτσο.  Επιστρέφει και ο Βρσάλικο , ενώ στην επίθεση αναμένεται να παίξουν οι Αμπουμπακάρ-Ελ Αραμπί-Ουί Τζο και Μποοουλερ με Κούντε-Μπουχαλάκη στη μεσαια γραμμή και Ανδρούτσο η Βρσάλικο με Βρουσαι στα άκρα της άμυνας,

H Nάντ, μετά το 2-1 επί της Καραμπάκ, και την πρόκριση στο Κόνφερενς κυνηγάει τη δεύτερη θέση και αυτό θα γίνει αν η Φράιμπουργκ κάνει διπλό η ισοπαλία στην έδρα της δεύτερης Καραμπάκ και η Νάντ ,με τη σειρά της, κάνει διπλό στο Καραϊσκάκη. Στο Πρωτάθλημα της, έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Κλερμόν  και έμεινε για 4ο ματς αήττητη (2-2-0) .Δεν υποάρχουν πορβλήματα για τον Αντουάν Κομπουαρέ που θα κάνει δύο -τρεις αλλαγές παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ομάδα στο Καραϊσκάκη.

Προϊστορία: 2-1 στο πρώτο ματς.

Εκτίμηση : Και  οι δύο θέλουν τη νίκη η κάθε μια για διαφορεςτικούς λογους. Πρώτος λόγος στο γκολ γκολ και απο εκει over.. Ελ Αραμπί και Μπλας πιθανοί σκόρερ -Υποψήφιοι για κάρτα στο ματς οι Μπουχαλάκης-Κούντε Βρουσάι

(Visited 591 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x