ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA CUP: Σέφιλντ Γουενσ.-Μόρκαμπ

FA CUP: Σέφιλντ Γουενσ.-Μόρκαμπ
Spread the love

Στο Χίλσμπορο , η Σέφιλντ Γουενστει  κοντράρεται με την Μόρκαμπ για τον 7ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι Κουκουβάγιες είναι αήττητες  στα τελευταία έξι παιχνίδια με 4-2-0 στο Πρωτάθλημα ,ενώ στο Κύπελλο είναι το πρώτο τους παιχνίδι.  Πιο πρόσφατη αναμέτρηση τους το 4-2 απέναντι στην Μπέρτον ,ενώ   εντός έδρας έχουν 5-3-1 όντας στην  3η θέση και στο -7 από την κορυφή.  Εχουν κατακτήσει τρεις φορές το Κύπελλο, τελευταία το 1934-35, ενώ η τελευταία φορά που βρέθηκε σε τελικό ήταν απέναντι στην Αρσεναλ τη σεζόν 1992-93.  Αγωνιστικά,  εκός είναι οι αμυντικοί Χένεγκαν και Τζέιμς.

Η Μόρκαμπ ,της Λιγκ 1 επίσης, έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή, όντας τριτη απο το τέλος.Μρτρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια που έχει δώσει,ενώ προέρχεται απο δύο ισοπαλίες απέναντι σε άκρως ανταγωνιστικές ομάδες,όπως η Γουίκομπ(1-1 εκτός) και η Ντέρμπι (1-1 εντός.)  Εκτός έδρας έχει 1-4-4. Αγωνιστικά υπάρχουν δύο -τρεις μακροχρόνιες απουσίες.

Προϊστορία: Στο Πρωτάθλημα η Σέφιλντ  νίκησε πέρσι με 2-0 ,ενώ η τελευταία φορά που κοντραρίστηκαν σε Κύπελλο ήταν το 2011 στην έδρα της Μόρκαμπ και η Γουένστει νίκησε με 1-2.

Eκτίμηση: Υπάρχει φαβορί και είναι η γηπεδούχος. Ωστόσο η Μόρκαμπ είναι πάντα πολύ σκληρή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over 

(Visited 413 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x