ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Μπόρνμουθ

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Μπόρνμουθ
Spread the love

H Λιντς καλείται να “χτίσει” πάνω στην ιστορική νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική μέσα στο Anfield επί της Λίβερπουλ (1-2) και μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί την κατάσταση ο άπειρος Αμερικάνος τεχνικός της ομάδας Τζέσε Μάρτς.

Τα “παγόνια” μετά από 8 διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη , συμπεριλαμβανομένων 4 ηττών, πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική την 1η τους νίκη στο Anfield μετά από τον Απρίλιο του 2001.

Έτσι σκαρφάλωσαν στην 15η θέση δηλαδή πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μένει να δούμε εάν αυτή η μεγάλη επιτυχία είναι και το έναυσμα για την αντεπίθεση της και της αναρρίχηση της στην βαθμολογία μακριά από την γραμμή του υποβιβασμού.

Εντός έδρας αριθμεί ήδη 8 ήττες μέσα στο 2022 που είναι και οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Μάλιστα, οι δυο από αυτές ήταν οι πιο πρόσφατες από την Άρσεναλ ( 0-1) και την Φούλαμ ( 2-3) προς το τέλος του περασμένου μήνα.

Τα “κεράσια” δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες με πιο πρόσφατη αυτή από την Τότεναμ (2-3) στα χασομέρια και με ανατροπή.

Νωρίτερα είχαν ηττηθεί από την Γουέστ Χαμ ( 0-2) στο Λονδίνο και από την Σάουθαμπτον (0-1) μπροστά στο κοινό τους.

Σίγουρα ο Γκάρι Ο΄ Νιλ δεν πρέπει να νιώθει αρκετά ασφαλής αφού το εντυπωσιακό ρεκόρ : 2-4-0 που έχει στην εκκίνηση της δουλειάς του στον πάγκο της ομάδας μοιάζει ήδη αρκετά μακρινό.

Προϊστορία: Η Λιντς έχει κερδίσει και στις 6 περιπτώσεις που αντιμετώπισε εντός έδρας την Μπόρνμουθ σημειώνοντας μάλιστα και 14 γκολ σε αυτή την διαδικασία.

* Το momentum και η παράδοση με οδηγεί στον Άσο σε απόδοση 1,75 αν και κρατάω μια μικρή επιφύλαξη κατά πόσο ο Μαρτς θα μπορέσει να διαχειριστεί την τεράστια νίκη της περασμένης αγωνιστικής για τα “παγόνια” στο Anfield.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 660 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x