Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga : Μπέτις – Σεβίλλη

La Liga : Μπέτις – Σεβίλλη
Spread the love

Αυτό ήταν είναι και θα είναι το απόλυτο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Μόνο που πλέον και ειδικά αυτή τη χρονιά οι δύο ομάδες, όσο παράδοξο και αν φαίνεται , δεν έχουν τους ίδιους στόχους.

Η Μπέτις έχει δείξει και από πέρυσι ότι είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την υπέρβαση και από απλά μία ομάδα που προσπαθεί για την Ευρώπη να μπεί στις ομάδες που βγαίνουν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Φέτος κάνει μία εξίσου καλή χρονιά και μετά από την νίκη που έκανε με΄σα στο Σαν Σεμπαστιάν επί της φορμαρισμένης Σοσιεδάδ με 2-0 έχει βρεθεί στην τρίτη θέση μαζί με την Ατλέτικο , ενώ μετρά 7 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ήττες .
Έχει 16 τέρματα υπέρ και 8 κατά με την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία .

Από την άλλη η Σεβίλλη φέτος έχει δείξει από την αρχή ότι δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων ετών . Αποχαιρέτησε και την Ευρώπη μετά την ήττα της στο τελευταίο ματς από την Μάντσεστερ Σίτι και θα κάνει σίγουρα χρόνια για να να ξαναπαίξει στον θεσμό .
Φέτος ο στόχος της ομάδας είναι να σώσει την κατηγορία και δεν γίνεται λόγος καν για την Ευρώπη αφού μετά από 12 αγωνιστικές μετρά ήδη 6 ήττες και 4 ισοπαλίες ενώ έχει μόλις 2 νίκες με τέρματα 11 υπέρ και 19 κατά. Βρίσκεται με 10 βαθμούς εντός της επικίνδυνης ζώνης ενώ η τελευταία νίκη που έκανε ήταν επί της Μαγιόρκα στις 15 Οκτωβρίου .

Πέρυσι η Σεβίλλη νίκησε δύο φορές την Μπέτις από την οποία όμως αποκλείστηκε στο Κύπελλο . Τελευταία φορά που νίκησε η Μπέτις τη Σεβίλλη ήταν το 2018 με 1-0 ενώ η τελευταία ισοπαλία έγινε το το 2021 με 1-1 , η μοναδική που έχει γίνει στα τελευταία 9 μεταξύ τους ματς

Πρόταση: γκολ – γκολ  

(Visited 561 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x