ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Καμπιονάτο: Σπέτσια -Ουντινέζε

Καμπιονάτο: Σπέτσια -Ουντινέζε
Spread the love

Στο Αλμπέρτο Πίκο η Σπέτσια κοντράρεται με την Ουντινέζε.

Χωρίς νίκη για έξι ματς στο Καμπιονάτο η Σπέτσια(0-1-5) η οποία έχει κερδίσει μόνο τη Μπρέσια στο Κόπα Ιτάλια. Εκανε καλό ματς, παρά τις απουσίες, στο παιχνίδι  απέναντι στη Μίλαν όπου έχασε με το υπέροχο γκολ του Ζιρού (2-1). Το γκολ της Σπετσια το είχε βάλει ο Μαλντίνι (δανεικός από την Μίλαν).  Εντός έδρας  έχει 2-3-1 και βρίσκεται, οριακά ,πάνω απο τη ζώνη. Σημαντικές οι επιστροφές του Νικολάου στην άμυνα και του Μπαστόνι(μεσοαμυντικός) ,σημαντική και η απουσία του Κοβαλένκο μεσοεπιθετικά.

Η Ουντινέζε είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχοντας  τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Μεγάλο πρόβλημα  για τις “Ζέβρες” η διαχείριση των αγώνων, που μετά τον αγώνα με την Βερόνα, έχουν χάσει την καλή ποδοσφαιρική λογική που τους διακατείχε  βγάζοντας αρκετά θέματα στο σκοράρισμα. Ο Σοτίλ έχει απουσίες στην άμυνα (Μπεκάο κ,αι Μαζίνα) αλλά παραμένει η λογική των τριών στόπερ, θέλει να πάρει το κέντρο και να κανει ζημιά μπροστά με τους Ντεουλοφέου και Μπετο.

Προϊστορία: Δύο σερί διπλά με σκορ 0-1.

Εκτίμηση: Η Σπέτσια είναι σκληροτράχηλη και χάνει στις λεπτομέρειες ενώ η Ουντινέζε ψάχνει ,ξανα το καλό μομέντουμ ,έχοντας 3-2-1 εκτός .εδρας

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 over

(Visited 383 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x