ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Σούπερ Λιγκ:Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ:Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Spread the love

Στη Λειβαδιά, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

 

Οι γηπεδούχοι “τρέχουν” ένα σερί δύο αγώνων αήττητοι  έχοντας κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου και παίρνοντας το 0-0, χωρίς κόπο στο Αγρίνιο. Με 7 βαθμούς ισοβαθμεί με Ιωνικό και ΟΦΗ  στην τελευταία θέση ,αλλά βολεύονται απο την ισοβαθμία.  Πρόβλημα η απουσία των Μεχία και Μουτίνιο  ,ειδικά ο τελευταίος είναι κομβικός για την ομάδα στην επίθεση . Εντός έδρας μετρά 1-2-1.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο διπλό στη Λεωφόρο αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο 96, του στέρησε το διπλό και τη μείωση της διαφοράς στους 7 βαθμούς.  Αήττητος για τρίτο ματς, έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Μίτσελ που για πρώτη φορά κράτησε ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο σερί ματς στο Πρωτάθλημα. Λογικά η δυάδα Ντοι-Σωκράτη δεν χαλάει, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Βρσάλικο-Βρουσάι-Ελ Αραμπί , Σιγουρα εκτός οι Βαλμπουενά και Βατσλικ που είναι τραυματίες.

Προϊστορία: 0-2-3 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Είναι ένα ματς που ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τους Πειραιώτες,που με τη σειρά τους θέλουν να κερδίσουν και να πάνε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ,με θετικό ρόσημο και ψυχολογικά και βαθμολογικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3τέρματα,Σκορερ Ελ Αραμπί,Χάμες

(Visited 430 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x