ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μπράιτον- Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Μπράιτον- Άστον Βίλα
Spread the love

Στο Essex η Μπράιτον υποδέχεται την Άστον Βίλα σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι “Γλάροι” προέρχονται από μεγάλα αποτελέσματα και δικαίως είναι στην πρώτη 6άδα ενώ την ίδια ώρα οι “Χωριάτες” με τον Έμερι στον πάγκο τους φαίνονται ανανεωμένοι.

Οι “Γλάροι” μεσοβδόμαδα πέτυχαν ένα σπουδαίο 2ιπλο στο Emirates επί της Άρσεναλ με 3-1 και δεν είναι πολλές οι ομάδες που το έχουν καταφέρει αυτό στην τρέχουσα σεζόν. Για την ακρίβεια καμία. Το γεγονός πως ήταν απέναντι στην δεύτερη ομάδα των Gunners δεν μειώνει την επιτυχία της ομάδας του Ντε Ζέρμπι.

Θυμίζω πως νωρίτερα για το πρωτάθλημα η Μπράιτον είχε κερδίσει διαδοχικά την Τσέλσι , του πρώην προπονητή τους Γκρέιαμ Πότερ , με το εμφατικό 4-1 αλλά και την Γουλβς ( 3-2) στο Molineux.

Αν μάλιστα η Μπράιτον κερδίσει και την Άστον Βίλα τότε θα φτάσει το “καρέ” νικών σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2017.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως έχουν ήδη σκοράρει 6 γκολ σε 13 ματς από την εκκίνηση του πρωταθλήματος στα πρώτα 15 λεπτά των αγώνων τους.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεσοβδόμαδα στο Old Trafford από την Μάντσεστερ.Γ με 4-2 και έτσι αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Λιγκ Καπ.

Με αυτό τον τρόπο οι “Κόκκινοι Διάβολοι” πήραν εκδίκηση για την ήττα που είχε προηγηθεί στο Villa Park λίγες ημέρες νωρίτερα από τους “Χωριάτες” για το πρωτάθλημα στο ντεμπούτο , τότε, του Έμερι στον πάγκο του συλλόγου.

Ωστόσο η ήττα στην έδρα της Μάντσεστερ.Γ επιβεβαίωσε πως η Άστον Βίλα εκτός έδρας συνεχίζει να “χωλαίνει”.

Πιο συγκεκριμένα αριθμεί τρεις διαδοχικές ήττες έχοντας δεχτεί 11 γκολ σε αυτά τα ματς και μαζί με την Νότιγχαμ Φόρεστ, την Μπρέντφορντ και την Γουλβς είναι οι τέσσερις ομάδες που ακόμη δεν έχουν πανηγυρίσει “τρίποντο” εκτός έδρας στην κατηγορία.

Προϊστορία: Η Άστον Βίλα είναι αήττητη απέναντι στην Μπράιτον στα 9/10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

* Δεν μπλέκω με σημείο αφού ναι μεν η Μπράιτον είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι αλλά και η Άστον Βίλα με τον Έμερι κερδίζει συνεχώς πόντους. Δεν αποκλείω να δούμε τέρμα ή τέρματα και από τις δυο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 522 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x