SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Superleague: Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Superleague: Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός  κοντράρεται με την ΑΕΚ.

Oι Πειραιώτες  έχχουν ανεβάσει στροφές  και μετρούν αήττητο τεσσάρων αγώνων  με νίκες κόντρα σε Λαμία-Παναιτωλικό-Λεβαδειακό ενώ  έκανα φοβερή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό ,κράταγαν το 0-1, έχοντας και πολλές ευκαιρίες αλλά δέχτηκαν το πέναλτι στο 90+ που έφερε πολλές αντιδράσεις.

Ο Μίτσελ έχει αλλάξει κατα πολύ τον τρόπο που παίζει η ομάδα, που αρχίζει και βρίσκιε ένα κορμό στην ενδεκάδα με Χάμες-Μπιελ-Εμβιλά και Ινμπομ κεντρικούς άξονες.  Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό αναμένεται η επιστροφή στην ενδεκάδα των Μπακαμπου-Ρεάμπτσιουκ-Αβιλα-Σωκράτη.Εντός έδρας  έχει 4-1-1.

Η ΑΕΚ, από την άλλη, μετρά επτά νίκες σε οκτώ παιχνίδια (έχοντας το Χ στην Τρίπολη)  και είναι στο κατόπι του Παναθηναϊκού(-6) αλλά και στο +4 απο τον Ολυμπιακό στην μάχη για την δεύτερη θέση. Σε σχέση με το 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ  επιστρέφει στα στόπερ ο Βίντα, ενώ ο Γιόνσον θα πάριε τη θέση ανέτοιμου Σιμάνσκι,ο Αμραμπατ συνεχίζει στην θέση του Ελιάσον. Εκτός έδρας έχει 4-1-1.

Προϊστορία: 8-1-1 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι φοβερά βελτιωμένος και η δύναμη του είναι στα χαφ .Η ΑΕΚ πάει ,μετά απο πολλά χρόνια, χωρίς να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά με εις βάρος της την παράδοση και δύο σημαντικές απουσίες (Ελιάσον -Σιμάνσκι).

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3 τέρματα  .Αραμπί-Μπακαμπού-Λιβάι anytime scorers ,over 8.5 κόρνερ

(Visited 497 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x