ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Διεθνή φιλικά: Βενεζουέλα – Παναμάς

Διεθνή φιλικά: Βενεζουέλα – Παναμάς
Spread the love

Στα Αραβικά Εμιράτα το συγκεκριμένο ματς, με την Βενεζουέλα και τον Παναμά να μην έχουν προκριθεί βέβαια στο Μουντιάλ, αλλά να συνεχίζουν μια σειρά φιλικών αγώνων που έχουν ξεκινήσει μετά τα προκριματικά.

Στην τελευταία θέση του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής η Βενεζουέλα, η οποία έγινε για μία ακόμα φορά ο σάκος του μποξ και η οποία είναι η μοναδική από την συγκεκριμένη ζώνη που δεν έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία της σε Μουντιάλ. Απόλυτα λογικό πως ο 65χρονος Κολομβιανός Ρεϊνάλδο Ρουέδα αποτέλεσε παρελθόν, με τον Αργεντινό Χοσέ Πέκερμαν πλέον στο τιμόνι της, ο οποίος ανέλαβε αμέσως μετά τα προκριματικά. Τρεις νίκες και μία ήττα ο απολογισμός της στα τέσσερα φιλικά που έχει δώσει μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ, επικρατώντας 1-0 της Μάλτας, με το ίδιο σκορ της Σαουδικής Αραβίας και 4-0 κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ 0-1 ενδιάμεσα αυτών από την Ισλανδία από πέναλτι τρία λεπτά πριν το φινάλε. Οι μέσοι Ερέρα (Τζιρόνα) και Ρινκόν (Σαμπντόρια) και ο επιθετικός Ροντόν (Έβερτον), αυτοί που ξεχωρίζουν από την αποστολή για το φιλικό με την ομάδα του Παναμά.

Στην άλλη πλευρά, φιλότιμη η προσπάθεια της ομάδας του Παναμά στα προκριματικά της ζώνης της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, μένοντας όμως στην 5η θέση καθώς δεν κατάφερε να βάλει πλάτη την Κόστα Ρίκα, που τερμάτισε στην 4η και πήγε στα μπαράζ. Στον πάγκο πάντως παρέμεινε ο Ισπανός πλέον, Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος είναι Δανός βέβαια στην καταγωγή, ενώ 1-1 με την Σαουδική Αραβία στο πιο πρόσφατο φιλικό. Οι μέσοι Γοδόι (Νάσβιλ), Κιντέρο (Ουνιβερσιτάριο) και Ροντρίγκες (Φαμαλικάο), αυτοί που ξεχωρίζουν από την αποστολή για το φιλικό με την Βενεζουέλα.

Προϊστορία: Το συγκεκριμένο θα είναι το τέταρτο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία, μετά το 1-1 του 2015, το 0-0 του 2016 και το 2-0 της Βενεζουέλας το 2018, μάλιστα στην πόλη του Παναμά.

Ελαφρύ προβάδισμα στην Βενεζουέλα, η οποία έχει δείξει πως κυνηγάει τα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά που έχει δώσει μετά τα προκριματικά, πολύ πιθανό για να μετριάσει τις εντυπώσεις για την αποτυχία της να βρεθεί στο Μουντιάλ. Ελαφρύ προβάδισμα τονίζω, καθώς μιλάμε για φιλικό ματς.

(Visited 712 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x