ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA CUP : Ντέρμπι-Τορκί

FA CUP : Ντέρμπι-Τορκί
Spread the love

Στο Pride Παρκ η Ντέρμπι κοντράρεται με την Τορκί  στη ρεβάνς του 2-2 του πρώτου αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας.

Οι πολλές αλλαγές αλλά και το no fear  που επέδειξαν  οι παίκτες της Τορκί  έφεραν το ματς σε επαναληπτικό και τα “κριάρια” ,αν θέλουν να περάσουν οφείλουν να δείξουν σοβαρότητα. Μία Ντέρμπι που έπαιξε εξαιρετικά στο παιχνίδι με τους Ντονς επικρατώντας με 1-3, εκτός έδρας  και τα γκολ των Ρόμπερτς-Μεντεζ Λάινγκ και Κόλινς.  Είχε προηγηθεί και το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, για το Λιγκ Καπ, όπου η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική φτάνοντας το ματς μέχρι τα πέναλτι όπου αποκλείστηκε.  Πάντως επέστρεψε στην πρώτη εξάδα και είναι στο κόλπο των μπαράζ. Θα γίνει ροτέισον αλλά όχι εκτεταμμένο.

H Tορκί, βρίσκεται σε φοβερά δεινή θέση στο Πρωτάθλημα και είναι απο τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό όντας κάτω απο την επικίνδυνη ζώνη στο Nations League.  Eχει δύο νίκες σε εννιά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση  της  έχασε με 1-5 από  την Τσέστερφιλντ, εντός έδρας. Εκτός έδρας έχει 1-0-4 σε πέντε αναμετρήσεις εκτός έδρας.  Σε καμία από τις ήττες δεν σκόραρε ,ενώ  η νίκη ήταν στον προηγούμενο γύρο του Κύπελλου επί της Χάμπντεν(1-2).

Πρoϊστορία: 2-2 το πρώτο ματς

Εκτίμηση:  Η Ντέρμπι είναι το φαβορί αλλά δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με το 1.09 του άσου μόνο . Η λογική του να μπούν αρκετά γκολ “κολλάει”/

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over 2.5

(Visited 278 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x