ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga 2 : Ανδόρα – Λούγκο

La Liga 2 : Ανδόρα – Λούγκο
Spread the love

Η Ανδόρα κάνει καλή πορεία σε αντίθεση με την Λούγκο που ψάχνει να βρει τρόπο να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι ένα ματς που έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι που στηρίζονται περισσότερο στην έδρα τους

Η Ανδόρα μπορεί να βρίσκεται στην 10η θέση με 21 βαθμούς αλλά απέχει μόλις 4 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ για την άνοδο . Μετρά 6 νίκες , 3 ισοπαλίες και 6 ήττες . Εχει τέρματα 15 υπέρ και 13 κατά ενώ στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας από την Σανταντέρ με 1-0 αλλά προερχόταν από δύο νίκες κόντρα στην Σανταντέρ και την Πονφεραντίνα .

Από την άλλη η Λούγκο βρίσκεται στην 19η θέση με 14 βαθμούς και είναι οριακά εντός της ζώνης του υποβιβασμού ενώ απέχει 2 βαθμούς από την σωτηρία . Μετρά ένα σερί 3 αγώνων χωρίς νίκη με 2 ισοπαλίες και μία ήττα ενώ συνολικά μετρά μόλις 3 νίκες , 5 ισοπαλίες και 7 ήττες έχοντας πετύχει 15 τέρματα ενώ έχει δεχθεί 19.

Το ματς αυτό δεν έχει πρόσφατη προιστορία αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ανδόρα προέρχεται από νίκη στο κύπελλο με 3-1 εκτός έδρας επί της Μανακόρ ( αυτό ήταν το πρώτο της μας μετά από 7 σερί ματς Ν/G!!!. Από την άλλη η Λούγκο ήταν σαν να παράτησε το κύπελλο αφού ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αρένας με 1-0 ενώ έχει και αυτή 4 από τα 5 τελευταία ματς N/G.

Πρόταση : No Goal

(Visited 285 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x