ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μουντιάλ

Mουντιάλ: Μεξικό-Πολωνία(3ος Ομιλος)

Mουντιάλ: Μεξικό-Πολωνία(3ος Ομιλος)
Spread the love

Στη Ντόχα διεξάγεται, ίσως, το πιο ισορροπημένο παιχνίδι του ομίλου  αλλά και των μέχρι τώρα αγώνων της διργάνωσης.

Οι Μεξικανοί του Χεράρδο Μαρτίνο, λάτρη του 4-3-3 και με εμπειρία σε τέτοιου είδους αγώνες  αλλά και του Ορμπελίν Πινέδα  της ΑΕΚ , κατάφεραν να περάσουν απο τα προκριματικά ,στον Β γύρο , ισοβαθμώντας με τον Καναδά αλλά έχασε στη διαφορά τερμάτων.  Mέτριες εμφανίσεις  στα φιλικά, με πιο πρόσφατη την ήττα απο το Μεξικό με 2-1 ,έχασε επίσης απο  Κολομβία και Παραγουάη, αλλά νίκησε Ιράκ και Περού.  Aγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν .

Οι Πολωνοί  είναι αρκετά συνεπείς στα τελευταία χρόνια σε διοργανώσεις στο Μουντιάλ , ωστόσο το 2018 στη Ρωσία απογοήτευσαν. Κάκιστες εμφανίσεις και στο Nations League με ήττες από Βέλγιο και Ολλανδία, ουσιαστικά σώθηκε,απο υποβιβασμό με τις δύο επικρατήσεις επί των κακών Ουαλών . Στο τελευταίο της φιλικό νίκησε με 1-0 τη Χιλή. Το  3-5-2 δεν αλλάζει απο τον Μίχνιεβιτς με βασικό τον Σιμάνσκι και δίπλα του τον Κριχόβιακ ,δίδυμο μπροστά οι Μίλικ-Λεβαντόφσκι.

Προϊστορία: Το Μεξικό νίκησε 1-0 σε φιλικό το 2017, προυπήρξαν δύο ισοπαλίες, οι Πολωνοί νίκησαν τους Μεξικάνους στο Μουντιάλ του 1978 με 3-1.

Εκτίμηση: Ματς που μοιάζει ισορροπημένο. Στα μάτια πολλών το Χ είναι η πιο  καλή επιλογή ,ωστόσο θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν και αυτή θα είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 350 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x