ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022 : Ολλανδία- Ισημερινός ( 1ος όμιλος)

Μουντιάλ 2022 :  Ολλανδία- Ισημερινός ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Οι Οράνιε κέρδισαν μεν αλλά προβλημάτισαν με την απόδοση τους και ο φανερά ανακουφισμένος μετά την νικηφόρα πρεμιέρα Λούις Φαν Χάαλ οφείλει να διορθώσει την εικόνα της ομάδας του εάν δεν θέλει να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων στην συνέχεια του τουρνουά.

Η Ολλανδία λοιπόν επικράτησε με 2-0 της Σενεγάλης χάρη σε τέρματα που πέτυχε στο 84ο και 99ο (!) λεπτό της αναμέτρησης αλλά είναι πολύ τυχερή όχι απαραίτητα γιατί βρήκε δίχτυα στο φινάλε αλλά επειδή στο 0-0 και ειδικά στην πρώτη ώρα του αγώνα οι Αφρικανοί ήταν αυτοί που άξιζαν το γκολ αλλά δεν το πέτυχαν είτε από αστοχία δικιά τους είτε από την ικανότητα του Αντριές Νόπερτ του γκολκίπερ της Χέρενφεν.

Σε περίπτωση νίκης απόψε θα έχει βρεθεί αγκαλιά όχι μόνο με την πρόκριση αλλά και με την πρωτιά δεδομένου πως στο φινάλε θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πιο ευάλωτη ομάδα όχι μόνο του γκρουπ αλλά ενδεχομένως και όλης της διοργάνωσης που δεν είναι άλλη από την διοργανώτρια ομάδα του Κατάρ.

Λογικά θα δούμε τον Ντεπάι να επιστρέφει στην 11άδα στο “3-4-3” σε ρόλο 9αριου έχοντας στα άκρα τον εξαιρετικό Γκάμπο και τον Μπερχβάιν.

Ο Ισημερινός ξεκίνησε νικηφόρα το τουρνουά με το άνετο 2-0 επί του Κατάρ στην εκκίνηση της διοργάνωσης γράφοντας συνάμα ιστορία αφού πρόκειται για την πρώτη ομάδα που κερδίζει στην πρεμιέρα της διοργανώτρια χώρα στην ιστορία των Μουντιάλ.

Ο εξαιρετικός Ένερ Βαλένσια που σκόραρε και τα δυο γκολ στο 1ο ματς είναι διαθέσιμος αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έτσι ο ομοσπονδιακός Γκουστάβο Αλφάρο θα τον έχει βασικό και ηγέτη στην επίθεση της ομάδας απόψε.

Γενικά συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα που είχε και στα προκριματικά όπου μέτρησε μόλις 1/7 ήττες σε παιχνίδια που δεν έχασε τόσο από την Αργεντινή όσο και από την Βραζιλία , έφερε ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1, που τους δίνει θάρρος για να διεκδικήσουν απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει κοντά στα νοκ άουτ.

Προϊστορία: Σε δυο φιλικά έχουν αγωνιστεί οι δυο αυτές εθνικές ομάδες και η Ολλανδία αριθμεί μια νίκη (1-0) το 2006 και μια ισοπαλία (1-1) το 2014.

* Αναμένω μάχη και το μοναδικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι τα λίγα γκολ σε απόδοση 1,75. Μην ξεχνάμε πως οι Ολλανδοί αριθμούν 3/3 τέτοια και οι παίκτες του Ισημερινού μετράνε 13/14!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 516 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x