ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022 : Αγγλία- ΗΠΑ ( 2ος όμιλος)

Μουντιάλ 2022 : Αγγλία- ΗΠΑ ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Τα “Τρία Λιοντάρια” μετά την εντυπωσιακή τους πρεμιέρα όπου επικράτησαν με 6-2 του Ιραν θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους απόψε κόντρα στην νεανική και ενθουσιώδη ομάδα των ΗΠΑ για να “κλειδώσουν” μια ώρα νωρίτερα την πρόκριση τους στους “16” του θεσμού.

Αν τα καταφέρουν θα είναι η 4η διαδοχική παρουσία τους στα νοκ άουτ σε ένα major τουρνουά από το Μουντιάλ 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. Κάτι που το δίχως άλλο φανερώνει πρόοδο.

Το 2/2 σε εκκίνηση ομίλων Μουντιάλ το έχει κάνει το 1982, το 2006 και το 2018 και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ζήτησε από τους παίκτες του την ίδια απόδοση μεσοεπιθετικά αλλά περισσότερη προσοχή στα μετόπισθεν.

Οκ ο αρχηγός και γκολτζής Χάρι Κέιν αλλά και ο Μαγκουάιρ που τραυματίστηκαν στην πρεμιέρα ενώ ο Γουόκερ είναι ετοιμοπόλεμος αλλά θα ξεκινήσει από τον πάγκο αφού λογικά θα δούμε την ίδια 11αδα και σε ίδια παράταξη με αυτήν της πρεμιέρας.

Οι Yankees μετά το 1-1 που έφεραν κόντρα στην Ουαλία διατηρούν αμείωτες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αυτό το έχουν καταφέρει άλλωστε και στις δυο προηγούμενες εμφανίσεις τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου τόσο το 2010 όσο και το 2014 αφού ως γνωστόν το 2018 δεν ταξίδεψαν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Γκρεγκ Μπελρχάλτερ έχει κομπλέ αποστολή και μάλιστα αναμένεται να παρατάξει την ίδια 11άδα σε ίδιο σύστημα όπως συνέβη και στο 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στους Ουαλούς με επιθετική τριπλέτα τους: Τίμοθι Γουεά, Κρίστιαν Πούλισιτς και τον Τζος Σάρτζεντ.

Προϊστορία: Η Αγγλία έχει κερδίσει στις 8/11 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της τις ΗΠΑ σημειώνοντας 39 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια απέναντι στους Yankees.

* Οι Εγγλέζοι έχουν μπει δυνατά στο τουρνουά και εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν το ματς και θα κλειδώσουν την πρόκριση τους από απόψε.

Ωστόσο δεν αποκλείω να δεχτούν γκολ αφού οι Αμερικάνοι διαθέτουν μια ταλαντούχα , γρήγορη και εύστοχη επιθετική γραμμή με τους : Πούλισιτς, Γουεά κλπ

Ποντάρω σε combo του Άσσου με τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 2,40.

Επίσης θα ποντάρω στον Χάρι Κέιν να βρει δίχτυα σε απόδοση 2,20.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 521 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x