ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία Λιγκ Καπ: Μποαβίστα – Βιλαφρανκένσε  

Πορτογαλία Λιγκ Καπ: Μποαβίστα – Βιλαφρανκένσε  
Spread the love

Το ματς στο «Ντο Μπέσα», αυτό που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο του Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας, με τη Μποαβίστα να ψάχνει την δεύτερη νίκη της μετά το εκτός 3-2 της πρεμιέρας σε βάρος της Μπελενένσες και την Βιλαφρανκένσε μία ακόμα έκπληξη, μετά το 0-0 με την Γκιμαράες.

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά προκρίνονται μόνο οι νικήτριες των οκτώ ομίλων. Τρεις βαθμοί για τη Μποαβίστα στον 6ο όμιλο, ένας για την Γκιμαράες και την Βιλανφανκένσε, ενώ στο μηδέν η Μπελενένσες.

Με το δεξί στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων η Μποαβίστα, αφού πάντως χρειάστηκε να επιστρέψει από 0-2 στο εκτός 3-2 σε βάρος της 2ης κατηγορίας Μπελενένσες. Προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Μπελενένσες στο είκοσι πέντε, με τη Μποαβίστα όμως να μειώνει με κοντινή κεφαλιά του αριστερού μπακ Ρικάρντο Μάνγκας στο τριακοστό έβδομο λεπτό. Το 2-2 ακολούθως στο πενήντα με εντός περιοχής πλασέ του Γκορέ, με τον Μπρούνο Λουρένσο στην συνέχεια να δίνει το προβάδισμα στη Μποαβίστα στο πεντηκοστό όγδοο λεπτό. Χωρίς κίνδυνο μάλιστα μετά το 3-2 η Μποαβίστα, η οποία είχε προς το φινάλε και δύο δοκάρια.  Στην αντίπερα όχθη, 0-0 για την 2ης κατηγορίας Βιλαφρανκένσε φιλοξενώντας την Γκιμαράες, σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, στο οποίο όμως οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν, παρά τις προσπάθειες τους, τον δρόμο για τα δίχτυα.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μποαβίστα.

Εκτίμηση μου, πως η Μποαβίστα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει τους έξι βαθμούς, για να πάρει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα για την 1η θέση, ενόψει φυσικά και του ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο «Ντο Μπέσα» με την Γκιμαράες.

Εκτίμηση:  1

(Visited 791 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x