ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La liga 2: Σαραγόσα – Ίμπιζα

La liga 2: Σαραγόσα – Ίμπιζα
Spread the love

Κάποτε αυτό το ματς θα μπορούσε να είναι μόνο ματς κυπέλλου και πλέον έχει καταλήξει να είναι ματς παραμονής για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ακόμα και για τους γηπεδούχους
Η Σαραγόσα μπορεί να ήταν κάποτε κυπελλούχος Ευρώπης αλλά τώρα παλεύει να κρατηθεί στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας .

Μετρά ένα σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη , μάλιστα την τελευταία φορά νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Τενερίφη στις 28/10. Στο τελευταίο ματς πήρε εκτός έδρας ισοπαλία από την Μπούργκος με 2-2 και βρίσκεται στην 16η θέση με 18 βαθμούς ενώ απέχει μόλις 2 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει μόλις 4 νίκες μετά από 17 α΄γωνες ενώ επίσης μετρά 6 ισοπαλίες και 7 ήττες με τέρματα 12 υπέρ και 16 κατά .

Από την άλλη η Ίμπιζα φαίνεται από νωρίς ότι δύσκολα θα καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία αφού ήδη έχει αγκαλιάσει την τελευταία θέση με 12 βαθμούς με μόλις 3 νίκες , 3 ισοπαλίες και 11 ήττες , τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία , ενώ έχει 11 τέρματα υπέρ και 25 κατά .

Πέρυσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην δεύτερη κατηγορία και καμία δεν κατάφερε να νικήσει . Στη Σαραγόσα το ματς τελειωσε ισόπαλο με 0-0 ενώ στην έδρα της Ίμπιζα το ματς έληξε πάλι ισόπαλο αλλά με σκορ , 2-2 .

Ασφαλώς και το φαβορί είναι η Σαραγόσα αλλά θα αποφύγουμε το σημείο και θα πάμε με τα πολλά γκολ τα οποία μπορεί και μόνη της να τα πετύχει η Σαραγόσα χωρίς τη βοήθειά της Ίμπιζα η οποία δείχνει να τα έχει παρατήσει .

Πρόταση : Over 

(Visited 234 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x