ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αγγλία – Σενεγάλη    

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αγγλία – Σενεγάλη    
Spread the love

Το τέταρτο χρονικά νοκ άουτ ματς της φάσης των «16», με την Αγγλία σε ρόλο φαβορί κόντρα στην Σενεγάλη, σημειώνοντας πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά με το νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Πολωνία.

Στην 1η θέση του 2ου ομίλου η Αγγλία, η οποία επιβεβαίωσε εύκολα τον τίτλο του φαβορί, συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς, κόντρα στην ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, το Ιράν και την Ουαλία. Ορεξάτη και παραγωγική στην πρεμιέρα και το 6-2 με το Ιράν, άσφαιρη και σε ρηχά νερά ακολούθως στο 0-0 με τις ΗΠΑ, ενώ με το πόδι στο γκάζι στο φινάλε και το 3-0 στο μίνι ντέρμπι με την απογοητευτική σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, Ουαλία. Στην αντίπερα όχθη, καλύτερη αλλά άστοχη η Σενεγάλη στην πρεμιέρα με την Ολλανδία, με τους «οράνιε» να «τιμωρούν» τελικά του πρωταθλητές Αφρικής (0-2), ενώ δύο νίκες στην συνέχεια που τους έφερε στην 2η θέση του 1ου ομίλου. Πιο συγκεκριμένα, επιβεβαίωση του τίτλου του φαβορί στο 3-1 με το Κατάρ, ενώ αποτελεσματική και με καθαρό μυαλό στον «τελικό» της 2ης θέσης την τελευταία αγωνιστική με το Εκουαδόρ η Σενεγάλη, παρά το γεγονός πως έπαιζε μόνο για τη νίκη (2-1).

Φαβορί η Αγγλία, αλλά η τιμή που την συνοδεύει δεν είναι αντιπροσωπευτική για νοκ άουτ μονομαχία Παγκοσμίου κυπέλλου, ειδικά κόντρα στην αξιόμαχη πρωταθλήτρια Αφρικής, Σενεγάλη. Εκτίμηση μου, πως η Αγγλία θα προσπαθήσει με ένα γρήγορο γκολ να διώξει το άγχος και να βάλει το νερό στο αυλάκι, ενώ η Σενεγάλη να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα της και να «χτυπήσει» στα άκρα όταν είναι ψηλά οι γραμμές της αντιπάλου της, ή  κυρίως στο κέντρο της άμυνας, όπου στόχος θα είναι λογικά ο Μαγκουάιρ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.897 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x