ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία Λιγκ Καπ: Φεϊρένσε – Σάντα Κλάρα

Πορτογαλία Λιγκ Καπ: Φεϊρένσε – Σάντα Κλάρα
Spread the love

Το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο του Λιγκ Καπ, στο οποίο το ενδιαφέρον είναι θεωρητικά μονόπλευρο, καθώς η Φεϊρένσε που έχει δύο βαθμούς, έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης σε σχέση με την Σάντα Κλάρα που έχει μόνο ένα.

Να σημειωθεί, πως την πρόκριση παίρνουν μόνο οι νικήτριες των οκτώ ομίλων. Ο 7ος όπως και ο 8ος όμιλος επίσης έχουν από πέντε ομάδες, σε σχέση με τους υπόλοιπους, στους οποίους συμμετέχουν τέσσερις, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας, πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Στην 1η θέση του 7ου ομίλου η Λεϊσόες με επτά βαθμούς, δύο για την Φεϊρένσε, την Αρούκα και την Ολιβεϊρένσε, ενώ στην 5η με μόλις ένα η Σάντα Κλάρα. Η Λεϊσόες πάντως και η Ολιβεϊρένσε έχουν από τρία ματς και οι υπόλοιπες ομάδες από δύο.

Δύο ισοπαλίες για την Φεϊρένσε, σε ισάριθμα ματς που έδωσε στην φάση των ομίλων μακριά από το γήπεδο της, με τυχερό, τουλάχιστον βάσει εικόνας και ευκαιριών, 1-1 αρχικά με την Αρούκα, ενώ 0-0 ακολούθως με την Ολιβεϊρένσε. Πέντε βαθμοί την χωρίζουν πλέον από την 1η θέση, σημειώνοντας όμως, πως με νίκη σήμερα θα βρεθεί στο -2 από τη Λεϊσόες, την οποία φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική. Στην άλλη πλευρά, «θύμα» ανατροπής η Σάντα Κλάρα στο πρώτο ματς που έδωσε στον όμιλο στην έδρα της Λεϊσόες, ενώ αποτυχία ακολούθως το 1-1 φιλοξενώντας την 2ης κατηγορίας Ολιβεϊρένσε. Ουσιαστικά αδιάφορη πλέον, καθώς ακόμα και με δύο νίκες, θα χρειαστεί ήττα της Λεϊσόες την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου και να μην κερδίσει η Αρούκα ένα από τα δύο ματς που της απομένουν.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Φεϊρένσε και τρεις ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σάντα Κλάρα.

Η Φεϊρένσε είναι η ομάδα που έχει περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση της 1ης θέσης, σε σχέση φυσικά με την Σάντα Κλάρα που δεν της φτάνουν δύο νίκες, αλλά χρειάζεται και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα επιλέξω τον «άσο», αλλά ειδικό στοίχημα τερμάτων, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς όλες οι ομάδες στον συγκεκριμένο όμιλο, εξαιρώντας τη Λεϊσόες, είναι εντελώς απρόβλεπτες και έχουν δείξει όταν τους δόθηκαν οι ευκαιρίες να κερδίσουν, τάσεις «αυτοχειρίας».

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 667 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x