ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Με δύο ειδικά στοιχήματα προχωράμε ως επιλογές στη Λιγκ 2.

Χαρογκέιτ-Νορθάμπτον

Αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα της η Χαρογκέιτ  που με επιβλητικές νίκες,απέναντι σε Μάνσφιλντ (3-0) και Ρότσντέιλ(1-4) κατάφερε να ανέβει βαθμολογικά και να είναι στο+5 από την επικίνδυνη ζώνη Ομάδα που έχει επιθετικό dna αλλά με την πάροδο του χρόνου μπόρεσε να  βρει την ισορροπία της και τελικά κατάφερε να κάνει δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε πολύ καλές ομάδες οιοποίες τη βοήθησαν. Εντός έδρας έχει 3-3-4.

Η Νορθάμπτον, είναι ομάδα που διεκδικεί άνοδο ,όντας 3η και στο +5 από τους διώκτες της.  Προέρχεται απο γκέλα(0-0 εντός με την Τρανμίρ) ενώ “τρέχει” ένα αήττητο έξι αγώνων (3-3-0).  Εκτός έδρας έχει  6-3-1 με μοιρασμένα τα Over  και τα under.

Προϊστορία: Πέρυσι 1-2.

Εκτίμηση: Τα πολλά γκολ είναι η καλύτερη επιλογή. Με μία Χαρογκέιτ φουλ επίθεση και μία Νορθάμπτον που αν δεχτεί πρώτη γκολ θα βγεί μπροστά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

Kαρλάιλ-Μπαροου

Δύο ομάδες με στόχο την άνοδο. Η Καρλάιλ είναι 5η  με 33 βαθμούς και 4-5-1 εντός έδρας  με τέρματα 14-9. Είναι αήττητη στα τελευταία πέντε (2-3-0) , πιο πρόσφατο το 1-1 με τη Σάτον,ενώ είχε προηγηθεί το 1-4 επί της Σάλφορντ. Ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ

Η Μπάροου, υπέστη ήττα -σοκ ,λόγω του εύρους της(5-0 απο τη Στιβενέιτζ) και όχι αυτής καθαυτής της ήττας. 4-0-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια  έχει η Μπάροου  που έχει χάσει τα τελευταία δύο μακριά από την  έδρα της ,ενώ συνολικά έχει 3-1-6 μακριά απο το σπίτι της.

Προϊστορία: 1-1-0, πέρσι 0-0

Εκτίμηση: Η Καρλάιλ θεωρούμε  σίγουρο ότι θα βάλει γκολ, περιμένουμε και απο την Μπάρνσλει που έχει μόλις εννέα γκολ  υπέρ και 16 κατά μακριά από της έδρα της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

(Visited 756 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x