ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία Λιγκ Καπ: Ολιβεϊρένσε – Αρούκα

Πορτογαλία Λιγκ Καπ: Ολιβεϊρένσε – Αρούκα
Spread the love

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο του Λιγκ Καπ, καθώς η 2ης κατηγορίας Ολιβεϊρένσε είναι αδιάφορη, την στιγμή που με νίκη η Αρούκα θα διατηρήσει τις ελπίδες που υπάρχουν για την 1η θέση.

Να σημειωθεί, πως την πρόκριση παίρνουν μόνο οι νικήτριες των οκτώ ομίλων. Ο 7ος όπως και ο 8ος όμιλος επίσης έχουν από πέντε ομάδες, σε σχέση με τους υπόλοιπους, στους οποίους συμμετέχουν τέσσερις, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας, πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Στην 1η θέση του 7ου ομίλου η Λεϊσόες με επτά βαθμούς, στην 2η η Φεϊρένσε με πέντε, η Αρούκα και η Ολιβεϊρένσε στην συνέχεια από δύο, ενώ τελευταία με ένα και αποκλεισμένη η Σάντα Κλάρα.

Δύο βαθμοί σε τρία ματς στην φάση των ομίλων για την Ολιβεϊρένσε, η οποία είναι πλέον αδιάφορη ή έχει αν προτιμάτε ή δη αποκλειστεί. Ήττα με 1-2 αρχικά στην έδρα της Λεϊσόες, λυγίζοντας από πέναλτι της αντιπάλου της δύο λεπτά πριν το φινάλε, ενώ 0-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Φεϊρένσε και 1-1 στις Αζόρες με την τοπική Σάντα Κλάρα. Στην άλλη πλευρά, δύο εντός έδρας ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) με την Φεϊρένσε και τη Λεϊσόες για την Αρούκα, η οποία καλείται πλέον να «κλέψει» την 1η θέση στις ισάριθμες μονομαχίες που της απομένουν μακριά από το γήπεδο της. Πρώτη εξ αυτών με την Ολιβεϊρένσε και στην συνέχεια στις Αζόρες με την Σάντα Κλάρα, σημειώνοντας πάντως, πως ακόμα και με οκτώ βαθμούς, θα πρέπει να επικρατήσει με αρκετά τέρματα διαφορά, για να βρεθεί με αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά και να έρθει ισόπαλο το ματς Φεϊρένσε – Λεϊσόες. Υπάρχει επίσης και ένα δεύτερο μονοπάτι πρωτιάς και φυσικά πρόκρισης για την Αρούκα, με αυτό να είναι τα δύο τρίποντα και νίκη της Φεϊρένσε στο ματς με τη Λεϊσόες, περιμένοντας βέβαια εκεί την διαφορά τερμάτων.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ολιβεϊρένσε, μία για την Αρούκα και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Κάρλος Οσόριο».

Μονόπλευρο όπως προαναφέρθηκε το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την επιλογή μου πάντως να είναι ειδικό στοίχημα τερμάτων, καθώς όχι μόνο δεν έχω εμπιστοσύνη στην Αρούκα, αλλά και γιατί η Ολιβεϊρένσε δεν έχει λόγο να χαριστεί στην αντίπαλο της.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

(Visited 1.108 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x