ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga 2: Αλαβές – Λεβάντε

La Liga 2: Αλαβές – Λεβάντε
Spread the love

Είναι ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν την άμεση άνοδο στην πρώτη κατηγορία αλλά ο συναγωνισμός φέτος είναι πολύ σημαντικός και υπάρχουν αρκετές ομάδες υποψήφιες , όμως αυτές οι δύο φαίνεται ότι θα είναι μέχρι τέλους στο στόχο της ανόδου είτε άμεσα είτε μέσω μπαράζ.

Η Αλαβές έχασε τα δύο τελευταία ματς από Τενερίφη και Γρανάδα με 2-1 και 3-1 και υποχώρησε από ταν πρώτη στην τρίτη θέση αλλά απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή . Ήταν η ομάδα που μέχρι την 17η αγωνιστική είχε μόλις μία ήττα αλλά τώρα κατάλαβε ότι αν θέλει την άμεση άνοδο θα πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα τα εκτός έδρας ματς στα οποία σκοράρει αλλά δεν νικά .

Έχει 8 νίκες , 7 ισοπαλίες και 3 ήττες και η διαφορά τερμάτων είναι πολύ μικρή για την θέση που βρίσκεται με 22 υπέρ και 17 κατά πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα ματς τα κερδίζει στο γκολ

Από την άλλη η Λεβάντε που βρίσκεται σε παράλληλη κατάσταση βαθμολογικά αλλά όχι αγωνιστικά με την Αλαβές θέλει και αυτή να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία και θέλει να αποφύγει τα μπαράζ . Γνωρίζει ότι θα παλέψει για τις δύο πρώτες θέσεις με την Μπούργος την Λας Πάλμας αλλά και την Αλαβές . Έτσι θα ήθελε να αποφύγει την ήττα στο εκτός έδρας αυτό ματς αφού κάτι τέτοιο θα την απομάκρυνε πολύ από τον στόχο της .

Έχει να ηττηθεί πάνω από δύο μήνες και τις δύο από τις τρεις ήττες που έχει κάνει τις έχει εντός έδρας από Σανταντέρ και Καρταγένα . Διακρίνεται για τα κλειστά ματς και την καλή της άμυνα .

Όσο και αν φαίνεται παράξενο τα 10 τελευταία επίσημα ματς που έχουν δώσει τα έχουν παίξει για την πρώτη κατηγορία με την Λεβάντε να έχει κάνει μόλις δύο νίκες και την μία από αυτές στο πιο πρόσφατο ματς που έπαιξαν μεταξύ τους τον Μάο εντός έδρας με 3-1 .

Η Αλαβές όμως μετρά σε αυτά τα ματς 6 νίκες και δύο ισοπαλίες. Τελευταία φορά που έπαιξαν για την δεύτερη κατηγορία στο Λεβάντε ήταν το 2009 και η Αλαβές είχε επικρατήσει με 3-2 ενώ εκείνη τη σεζόν το ματς με γηπεδούχο την Αλαβές είχε τελειώσει ισόπαλο με 2-2

Πρόταση: Χ

(Visited 286 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x