ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας:Καλαμάτα – ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας:Καλαμάτα – ΠΑΟΚ
Spread the love

Έπειτα από περίπου έναν μήνα, οι σύλλογοι της Super League 1 επιστρέφουν στη δράση, με τα πρώτα ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Καλαμάτα για να παίξει με τη φιλόδοξη «Μαύρη Θύελλα».

ΗΚαλαμάτα στο θεσμό φέτος αρχικά απέκλεισε με 1-0 την Προοδευτική, ενώ στην συνέχεια άφησε εκτός ομάδα μεγάλης κατηγορίας και συγκεκριμένα τον Παναιτωλικό στα πέναλτι με 4-3. Στην πιο πρόσφατη αγωνιστική της υποχρέωση για το πρωτάθλημα της Superleague 2 επιβλήθηκε της Επισκοπής με 1-0. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματαία Γιάννη Πασά.

Από την άλλη πλευρά, ο ‘’Δικέφαλος του Βορρά’’ πρν τη διακοπή φαινόταν ότι άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Ο θεσμός του Κυπέλλου παραμένει σε πρώτο πλάνο για τους ασπρόμαυρους έχοντας κατακτήσει τρόπαια τα τελευταία χρόνια ενώ εκτός για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου από τη σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται για διαφορετικούς λόγους οι Λεύτερης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης, Ίνγκι Ίνγκασον, Γιασμίν Κούρτιτς, Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Προϊστορία: Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 15 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ μετρά 8 νίκες, ενώ η Μαύρη Θύελλα έχει καταφέρει να αποσπάσει 7 ισοπαλίες – οι 6 στην Καλαμάτα.Η μοναδική αναμέτρηση στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1990 με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 2-1 εκτός έδρας.

Πρόταση:2 και over 1.5

(Visited 212 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x