ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga 2: Τενερίφη – Ανδόρα

La Liga 2: Τενερίφη – Ανδόρα
Spread the love

Είναι δύο ομάδες που προέρχονται από ισοπαλίες στην τελευταία αγωνιστική και ενώ δεν έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά φαίνεται να μην έχουν τους ίδιους στόχους

Η Ανδόρα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Λεγκανιές με 1-1 έφτασε τους 28 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση και απέχει πλέον 4 βαθμούς από τα μπαράζ της ανόδου .

Έχει όμως να νικήσει από τις 28 Νοεμβρίου και από τότε μετρα σε τρία ματς δύο ήττες και μία ισοπαλία . Μετρά συνολικά 8 νίκες – 4 ισοπαλίες και 8 ήττες ενώ έχει 21 τέρματα υπέρ και 16 κατά .

Από την άλλη η Τενερίφη παρέμεινε δια δύο σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ με 2-2 και έτσι έφτασε τους 24 βαθμούς και απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη . Αυτό βέβαια που της άλλαξε την πορεία στο πρωτάθλημα ήταν η νίκη που έκανε με 2-1 επί της Αλαβές στις 7 Δεκεμβρίου έτσι ώστε αν καταφέρει να πάρει το ματς αυτή την αγωνιστική να βάλει πλώρη ακόμα και για τα μπαράζ .

Μετρά 6 νίκες – 6 ισοπαλίες και 8 ήττες με 21 τέρματα υπέρ και 23 κατά .

Στην παράδοση του ματς δεν έχουμε παλαιότερες αναμετρήσεις αφού τις δύο ομάδες ακόμα και αν έπαιζαν σε μικρότερες κατηγορίες τις χωρίζει τεράστια χιλιομετρική απόσταση Σημαντικό ματς και για τις δύο που ίσως η νίκη για οποιαδήποτε ομάδα να αλλάξει την πορεία της στο πρωτάθλημα το ίδιο ισχύει και για την ηττημένη

Πρόταση: Χ

(Visited 369 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x