ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Μπλάκμπερν- Νότιγχαμ Φόρεστ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Μπλάκμπερν- Νότιγχαμ Φόρεστ
Spread the love

Στο Ewood Park η πάντα δυνατή και υπολογίσιμη Μπλάκμπερν υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ που έχει καλή παράδοση στον θεσμό. Αμφότερες προέρχονται από σπουδαία αποτελέσματα με την σημαντική διαφορά πως οι γηπεδούχοι έχουν κανονικό , πλήρες ρυθμό και επίσημα ματς στα πόδια τους σε αντίθεση με τους νεοφώτιστους στην μεγάλη κατηγορία αφού η Πρέμιερ Λιγκ διεκόπη για έναν μήνα λόγω Μουντιάλ.

Τα “ρόδα” καλούνται απόψε να “κεφαλαιοποιήσουν” την πρόσφατη πολύ σημαντική νίκη τους επί της Νόριτς ( 0-2) εκτός έδρας που τα διατήρησε στην 3η θέση και σε απόσταση βολής από την 2η προνομιούχο θέση που στην παρούσα φάση κατέχει η Σέφιλντ.Γ με πέντε βαθμούς περισσότερους από την ομάδα του Γιόν Τόμασον.

Συνάμα θέλουν να φτάσουν στα προημιτελικά αυτής της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό πως ύστερα από 23 αγώνες στο πρωτάθλημα δεν αριθμούν ούτε μια ισοπαλία ενώ στον αντίποδα ισοπαλία και μάλιστα με το “χορταστικό” 2-2 ήταν το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα τους στον περασμένο γύρο του θεσμού απέναντι στην Γουέστ Χαμ όπου στην συνέχεια απέκλεισαν τα “σφυριά” στην διαδικασία των πέναλτι.

Μια από τις ομάδες που ενδεχομένως να μην ήθελαν την διακοπή των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ ήταν και η Νότιχγαμ Φόρεστ.

Οι νεοφώτιστοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στην μεγάλη κατηγορία έχασαν μόλις το ένα από την Αρσεναλ με το “βαρύ” 0-5 αλλά μάζεψαν 8 (!) βαθμούς στα υπόλοιπα τέσσερα με σημείο αναφοράς την νίκη τους επί της Λίβερπουλ.

Επιπλέον για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν πέτυχαν back to back νίκες σε όλες τις διοργανώσεις αφού επιβλήθηκαν της Τότεναμ (2-0) στον περασμένο γύρο του θεσμού και της Κρίσταλ Πάλας ( 1-0) για το πρωτάθλημα.

Μπαίνουν στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος όντας στην 18η θέση αλλά μόλις στο πλην ένα από την 17η Έβερτον με την γραμμή του υποβιβασμού να τους χωρίζει.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχασε σε τρία σερί φιλικά από Στόουκ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό αλλά κέρδισε στο πιο πρόσφατο την Βαλένθια ( 2-1).

Οι: Ταϊβό Αμονίγι – Εμμανουέλ Ντένις μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και είναι εκ νέου διαθέσιμοι , όχι ,όμως και οι: Νιακατέ, Κουγιατέ και αμφίβολος ο Μόργκαν Γκίμπς Γουάιτ.

Προϊστορία: Η συνολική παράδοση είναι υπέρ της Μπλάκμπερν η οποία αριθμεί σε 73 μεταξύ τους παιχνίδια 32 νίκες και 19 ήττες απέναντι στους ρεντς σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Μπλάκμπερν παραμένει ισχυρή ειδικά μέσα στο Ewood Park ενώ προέρχεται και από μια νίκη- ψυχολογίας απέναντι στην Νόριτς εκτός έδρας. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Στιβ Κούπερ τελείωσε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της πριν την διακοπή για το Μουντιάλ και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Καταλήγω στο Goal δίχως να πάω σε σημείο σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 347 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x