ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague 2

Superleague 2

Superleague 2
Spread the love

Πλήρη αγωνιστική  στη Σούπερ Λιγκ 2 με αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στους δύο ομίλους . Εμείς θα πάμε με κάποιες επιλογές.

Φοβερά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι το Πανσερραϊκός -Λάρισα. Δύο ομάδες που κοιτούν την άνοδο. Οι γηπεδούχοι, του Παύλου Δερμιτζάκη,  μετρά τρεις σερί νίκες  , η πιο πρόσφατη με τη Βέροια και γενικά βγάζει μία υγεία σαν ομάδα παρά τις απουσίες που έχει, ενώ με το 3-0 επί του Απόλλων Πόντου είναι μία ανάσα απο τους “8” του Κυπέλλου. . Εντός έδρας έχει 1-1-1.

Η Λάρισα, από την άλλη πλευρά, έχασε απο τον Ηρακλή ,ύστερα απο τέσσσερις νίκες ,ενώ έχει  έξι σερί no goal, στις νίκες και τις ήττες της. Είναι δεύτερη, πίσω απο τον ΠΑΟΚ Β αρα ουσιαστικά πρώτη, έχοντας παράλληλα  2-0-1 εκτός  έδρας. Η απώλεια του Ογκμποε ,ωστόσο, είναι θέμα για την επιθετική λειτουργία . Πέρσι η Λάρισα κέρδισε 0-1 αλλά δεν πιστεύω ότι φέτος θια φύγει με θετικό αποτέλεσμα .

Το Παναθηναϊκός Β -Βέροια είναι ένα πολύ καλό γκολ γκολ. Οι Πράσινοι έχουν την καλύτερη επίθεση μαζί με τον ΠΑΟΚ Β  με 12 γκολ  αλλά και 9 παθητικό, μετρώντας 2-3-1 στα έξι τους παιχνίδια. Από την άλλη, η Βέροια  δεν έχει την περσινή δυναμική ,ενώ αν και κάνει γκολ γκολ ,δεν κάνει οβερ παρα μόνο ,στην ήττα από τον Απόλλων Λαρισας.

Δυνατός άσος, αν και χαμηλός είαι αυτός του Ηρακή με τον Απόλλων Πόντου.  Θα τολμούσα να πώ 1 και 3.5.

Στην Καλαμάτα, η ομάδα του Αναστόπουλου κοντράρεται με την Ηλιούπολη. Η “Μαύρη Θύελλα”  ‘εχει δ’υο σερί νίκες κόντρα σε Επισκοπή και Απόλλων Σμύρνης χωρίς να παραβιαστεί η εστία της, ενώ εντός έχει 2-1-0. Η Ηλιούπολη δεν έχει κερδίσει τα δύο τελευταία (Χανιά 0-1 και Επισκοπή) κάτι που δείχνει ότι έχει πρόβλημα στο γκολ. Εδώ θα ρισκάρω με τα 2-3.

Στην Πάτρα η Παναχαική φιλοξενεί την Καλλιθέα. Οι Πατρινοί νίκησαν δύσκολα το Αιγάλεω( νίκη μετά απο τρία ματς)ενω ερντός έχουν  2-1-0. Η Καλλιθέα είχε το ματς με τον Ολυμπιακό Β που διακόπηκε ύστερα απο την αποχώρηση των Πειραιωτών ελέω  διαιτησίας.  Μέχρι το ημίχρονο είχε κάνει ανατροπή απο το 0-1.  Καλή ομάδα  που είναι αρκετά σκληρή αλλά υπό τον Σίμο βγάζει και επιθετικές αρετές.

Εν κατακλείδι 

Πανσεεραϊκός-Λάρισα 1 

Παναθηναϊκός Β- Βέροια Γκολ γκολ

Ηρακλης Απόλλων Πόντου 1 -u3.5

Kαλαμάτα-Ηλιούπολη  2-3 

Παναχαική -Καλλιθέα Over.

(Visited 216 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x