ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ(επιλογές)

Τσάμπιονσιπ(επιλογές)
Spread the love

Δυάδα με επιλογές απο τη σημερινή Τσάμπιονσιπ

Mπλάκμπερν-Μιντλεσμπρο

Τα ρόδα μοιάζουν …μαραμένα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.  Αν εξαιρέσουμε το 0-2 επί της Νόργουιτς, ήρθαν η ήττα εντός έδρας και αποκλεισμός απο τη Νότιγχαμ στο Λιγκ Καπ (1-4) και ήττα απο τη νΣάντερλαντ, εκτός έδρας (2-1)  για το Πρωτάθλημα. Γεγονότα που προβληματίζουν τον προπονητή Γιον Νταλ Τόμασον που πάντως κρατάει την ομάδα του στην τρίτη θέση. Υπάρχουν απουσίες , πιο πρόσφατη αυτή του μεσοεπιθετικού Σμόντις (16-3) .Εντός έδρας, πριν την ήττα απο την Πρέστον , είχε έξι σερί νίκες.

Η Μίντλέσμπρο, από την άλλη πλευρά,  είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας και μέχρι τώρα έχει μία ήττα απο την Μπέρνλι|(εκτός  έδρας με 3-1) και μία νίκη επί της Γουίγκαν με 4-1 ..Στιλ άκρως επιθετικό.  Εκτός έδρας έχει 4-0-2 στα τελευταία έξι ,ενώ αγωνιστικά νεότερα προβλήματα δεν υπάρχουν .

Προϊστορία: 4-2-2  στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους με την Μπλακμπερν ,στις νίκες, να κάνει under.

Eκτίμηση: Υπάρχει ένας ανεξήγητος φαβοριτισμός  για τη Μίντλεσμπρο που δεν τον  βλέπω..Σαν ειδικό στοίχημα η επιλογή μου θα είναι το γκολ γκολ και απο εκει και πέρα το 1Χ.

 

Μπλακπουλ-Σέφιλντ Γιουν.

Εντελώς αντίστροφα τα… θέλω  των δύο ομάδων. Από τη μία η Μπλακπουλ παλέυει για την παραμονή στην κατηγορία και απο την άλλη ,οι “Λεπίδες” κυνηγάνε άνοδο.  Η Μπλακπουλ είναι τρίτη απο το τέλος και στο +2 απο τη  Χαλ ,αλλά έχει να κερδίσει απο τις …29-10 όταν και κατάφερε να επικρατήσει 1-2 της Κόβεντρι. Εκτοτε,  έχει επτά ματς χωρίς νίκη με τέσσερις ήττες και  τρεις σερί ισοπαλίες (0-0 με Μπέρμιγχαμ ,1-1 με Κάρντιφ και 1-1 με Χαλ).

Η Σέφιλντ, απο την άλλη,  έχει τέσσερις σερί νίκες, δύο εντός και δύο εκτός. Νίκησε, μακριά απ οτην έδρα της, Κάρντιφ και Γουίγκαν ,ενώ εντός “καθάρισε” Χάντερσφιλντ και Κόβεντρι. Kάπως έτσι , βρίσκεται στο -3 απο την κορυφή που είναι η Μπέρνλι ,ενώ εκτός έδρας έχει τέσσερις σερί νίκες.  Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος αμυντικός Ιγκαν.

Προϊστορία:  3-2-3 ,με δυό σερί 0-0 και τη Σέφιλντ να μην έχει σκοράρει στα τελευταία τρία ματς στην  έδρα της Μπλακπουλ.

Εκτίμηση: Αγωνιστικά και σε κομμάτι φόρμας η Σέφιλντ δύσκολα θα δεν θα επιβεβαιώσει το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 385 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x