Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

La Liga : Χετάφε – Μαγιόρκα

La Liga : Χετάφε – Μαγιόρκα
Spread the love

Η Χετάφε επιστρέφει στη LaLiga μετά τη διακοπή του Μουντιάλ με στόχο την επιστροφή στις νίκες, φιλοξενώντας την Μαγιόρκα που διατηρεί αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών.

H Χετάφε δεν κατάφερε να παραμείνει αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική, αφού πριν τη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήγε στην έδρα της Αλμερία και έχασε με 1-0. Την προηγούμενη εβδομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με 2-0 επί της Ντιοσεζάνο, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία και είχε ως πρωταγωνιστή τον Μουνίρ. Οι Μαδριλένοι επιδιώκουν να αποχαιρετήσουν το 2022 με μια νίκη που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο χαφ Αραμπάρι.

Από την άλλη πλευρά, η Μαγιόρκα πριν τη διακοπή, παρέμεινε αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική (3-1-0), αφού φιλοξένησε στο νησί της την Ατλέτικο Μαδρίτης και επικράτησε με 1-0. Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε στην έδρα της Ρεάλ Ουνιόν Ιρούν, ομάδα 3ης κατηγορίας, και πέρασε στην επόμενη φάση του Κόπα Ντελ Ρέι επικρατώντας με 1-0. Πριν από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα των Βαλεαρίδων κατάφερε να κερδίσει τη Βαλένθια, τη Βιγιαρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Βαθμοί που ανέβασαν την ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε στην ενδέκατη θέση, μακριά από τον υποβιβασμό. Τιμωρημένοι είναι ο στόπερ Βάλιεντ και ο χαφ Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα.

Προϊστορία:11-5-7

Πρόταση: under 2.5

(Visited 342 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x