ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερ Λιγκ : Ιωνικός-Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ : Ιωνικός-Ολυμπιακός
Spread the love

Στη Νεάπολη “κλείνει” το πρώτο κομμάτι της 16ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό.

 

Oι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση  ειδικά μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό ,την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0.  Ηταν η 3η ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς για την  ομάδα του Σπανού που ψάχνει να βρει βαθμούς για να ξεκολλήσει απο την τελευταίαθ έση της βαθμολογίας έχοντας κάνει μόλις μία νίκη, αυτή με τον ΟΦΗ (0-2) στην Κρήτη.  Μεταγραφικές κινήσεις είχαμε καθώς ο πρώην μέσος της ομάδας, Καμπράλ, επέστρεψε, ενώ στην  αποστολή είναι ξανά και οι Κάνιας-Τσιγκρίνσκι αλλά και ο Μάντζης..  Εκτός είναι οι Ρομαό-Σεμπά-Μύγας-Αντούνες -Τσίμπσαχ.

Ο Ολυμπιακός , από την άλλη πλευρά, έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με το εμφατικό 5-0.  Κάπως έτσι έσβησε τις κακές εντυπώσεις  από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννενα, μία ισοπαλία που αν ήταν νίκη και σε συνδυασμό με τις απώλειες του Παναθηναϊκού θα μπορούσε  να τον είχε βάλει και πάλι στο κόλπο του Πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρσέλο έμεινε εκτός για λόγους τακτικής ,στον αντίποδα στην αποστολή ,για πρώτη φορά, είναι ο μπακ Ροντινέι

Προϊστορία: Από το 1995  όπου είχαμε την πρώτη τους συνάντηση και έληξε 2-2 ο Ολυμπιακός έχει 13 σερί νίκες στη Νεάπολη.

Εκτίμηση:  Ο Ιωνικός έδειξε ,στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ότι δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις και ειδικά στη Νεάπολη. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί και να σε διαλύσει.. Αρκεί να έχει διάρκεια και όχι όπως με τον ΠΑΣ.

Πρόταση: Οver  /anytime σκόρερ Χάμες-Ελ Αραμπί-Μπιέλ

(Visited 368 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x