ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Super League 1: Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Super League 1: Παναιτωλικός – ΟΦΗ
Spread the love

O Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ματς που ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League.

H ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου. Πήρε μεγάλη ανάσα αλλά χρειάζεται ένα καλό σερί για να έρθει πιο κοντά στην πρώτη εξάδα. Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Λιάβα και Βαρόνε. Αντίθετα εκτός παραμένει ο Μόρσεϊ που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος, οι μακροχρόνια τραυματίες Ντουάρτε, Μπακάκης αλλά και ο Μπουζούκης που δεν έχει βγει το δελτίο του.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 πριν μερικές μέρες με τον Βόλο. Έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο και με απολογισμό 2-6-8 βρίσκεται σταθερά στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι Γιαννούλης και Ντουρμισάι έμειναν εκτός. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποφάσισε να προφυλάξει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό επειδή ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τραυματισμό. Ο Ντουρισμάι από την άλλη τέθηκε εκτός ενώ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Και αυτές φυσικά δεν είναι οι μοναδικές απουσίες για τον Λιθουανό τεχνικό, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καμάου και Μαρινάκης, καθώς και οι Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Προϊστορία: Ο Παναιτωλικός είχε επτά διαδοχικές νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που είχε υποδεχθεί τον ΟΦΗ για την Α’ Εθνική/Super League και ηττήθηκε ως γηπεδούχος για πρώτη φορά στο τελευταία ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες, στις 17 Οκτωβρίου 2021 με 2-1. Στον πρώτο γύρο της τρέχουσας σεζόν είχε επιβληθεί με 1-2 χάρη στα γκολ των Καρέλη και Κολοβού.

Πρόταση: G/G

(Visited 334 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x