Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελο Ιταλίας: Μίλαν – Τορίνο

Κύπελο Ιταλίας: Μίλαν – Τορίνο
Spread the love

Αγώνας με φαβορί φυσικά την Μίλαν αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι οι αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.H ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά εντός έδρας τον νικητή του Φιορεντίνα – Σαμπντόρια.

Το κύπελλο Ιταλάις είναι ένα τρόπαιο που λείπει για 20 χρόνιά από την Μίλαν. Προέρχεται από μία σοκαριστική ισοπαλία με την Ρόμα που αφού προηγήθηκε με 2-0 τελικά δεν μπόρεσε να νικήσει και έμεινε στο 2-2 και έμεινε εφτά βαθμούς από την κορυφή και βρίσκεται στην δεύτερη θέση μαζί με την Γιουβέντους . Ασφαλώς σκέφτεται και το ματς του Σαββάτου με την Λέτσε η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν θα έχει τον τερματοφύλακα Μενιάν τους ακραίους αμυντικούς Μπάλο Τουρέ και Φλορένσι όπως και τον στόπερ Κιάερ ενώ εκτός είναι και οι επιθετικοί Ιμπραΐμοβιτς, Ρέμπιτς και Οριγκί

Η Τορίνο έχει και αυτή 5 κατακτήσεις κυπέλλου όπως και η Μίλαν μόνο που αυτή έχει κα το κατακτήσει 30 χρόνια , από το 1993 .

Προέρχεται από νίκες κόντρα στο Παλέρμο και την την Τσιταντέλα ενώ φέτος νίκησε με 2-1 την Μίλαν για το πρωτάθλημα αλλά εκτός έδρας έχει να την νικήσει από το 1985 και από τότε μετρά 18 ήττες και 8 ισοπαλίες στο Μιλάνο .

Δεν θα έχει τον μπακ Όλα Άινα , τους μέσους Λάτζαρο και Ιλχάν αλλά και τον επιθετικό Πελέγκρι, Θα προτιμήσουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μετά τις αδυναμίες που παρουσιάζει αμυντικά η Μίλαν

Πρόταση : γκολ – γκολ 

(Visited 264 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x