Στο Βειλ Παρκ η Πορτ Βειλ κοντράρεται με την Πιτερμπορο .
Οι γηπεδούχοι είναι εκτός πρώτης εξάδας και αυτό είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα του Κλάρκ που έχιε 4-0-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει .Είναι στο -5 απο την έκτη προνομιούχο θέση ,ενώ στο τελευταίο της ματς έκανε διπλό απέναντι στην Φόρεστ Γκριν με 1-3.. Εντός έδρας έχει 5-3-3, έχοντας δύο νίκες εντός έδρας απέναντι σε Μόρκαμπ και Τσάρλτον. .
Η Πίτερμπορο,είναι στους ίδιους βαθμούς με την αντίπαλο τους. Με μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια περιμένει την ανάκαμψη απο την παρουσία για 4η φορά στον πάγκο του Ντάρεν Φέργκιουσον που πήρε τη θέση του Μακ Καν τον οποίο είχε παίκτη.
Εκτός έδρας μετρά 3-1-8 ,ενώ απέκτησε τερματοφύλακα και στόπερ απο Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ αντίστοιχα και θα παίξουν βασικοί με τη μία .
Προϊστορία: 1-1-2 ,τελευταία φορά το 16-17 κέρδισε 0-3 με προπονητή τον Φέργκιουσον!
Εκτίμηση:Σε καλύτερο φεγγάρι η Βειλ αλλά ο Φέργκιουσον ξέρει τα αποδυτήρια της Μπόρο καλύτερα απο τον καθένα
ΠΡΟΤΑΣΗ: Οωερ