ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Σέφιλντ.Γ- Χαλ

Τσάμπιονσιπ:  Σέφιλντ.Γ- Χαλ
Spread the love

Στο Bramall Lane η Σέφιλντ.Γ υποδέχεται την Χαλ σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι «Λεπίδες» θα ψάξουν την  17η νίκη τους για να εδραιωθούν ακόμη περισσότερο στις θέσεις ανόδου.

Οι παίκτες του Πολ Χέκινγκμποτομ πραγματοποιούν μια αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας πάρει ένα προβάδισμα + 11 βαθμών από τις ομάδες που τους καταδιώκουν έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 16 νίκες.

Μάλιστα , μετά το Μουντιάλ τρέχουν ένα αήττητο 7 αγώνων εκ των οποίων οι 6 είναι νίκες με τελευταίο «θύμα» τους την Στόουκ την οποία και κέρδισαν με 3-1 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Με το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στην κατηγορία και το 2ο καλύτερο στην επίθεση θα επιδιώξουν ακόμη ένα «τρίποντο» με στόχο να βρεθούν ακόμη ένα βήμα στον πρωταρχικό τους στόχο που δεν είναι άλλος από την απευθείας άνοδο.

Οι «τίγρεις»  με την πρόσληψη του Λίαμ Ροσενιόρ δείχνουν να έχουν βρει ξανά την περπατησιά τους αφού έχουν συμπληρώσει 6 ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα με δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες με αποτέλεσμα να έχουν αναρριχηθεί στην 16η θέση και να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Με τον Εστουπινάν πρωταγωνιστή και σκόρερ σε ακόμη ένα ματς, όπως άλλωστε τους συμβαίνει σε όλους σχεδόν τους αγώνες τους μετά το Μουντιάλ, απέφυγαν την ήττα κόντρα στην Χάντερσφιλντ την περασμένη αγωνιστική και με συγκομιδή 8 βαθμών στα τελευταία τρία παιχνίδια τους πάνε με καλή ψυχολογία στο αποψινό ματς.

Προϊστορία: Οι γηπεδούχοι αριθμούν 5/ 6 νίκες απέναντι στην Χαλ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

  • Εμπιστεύομαι τους γηπεδούχους στον Άσο αφού είναι σε καλύτερο φεγγάρι παίζουν στην έδρα τους και έχουν καλή πρόσφατη παράδοση απέναντι στην Χαλ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:1

(Visited 600 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x