ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερ λιγκ : Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Σούπερ λιγκ : Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Λιγκας.

Οι γηπεδούχοι κάνουν μία αρκετά καλή σεζόν ,μακριά απο κίνδυνο υποβιβασμού και έχουν ως κρυφό στόχο την  6η θέση , κάτι που ωστόσο φαντάζει δύσκολο.  Μετρούν  2-2-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ στο πιο πρόσφατο πήραν 1-1 απο τη Λαμία εκτός έδρας. Εντός έδρας έχουν χάσει μόλις ένα ματς (4-4-1) Εκτός οι Κλωναρίδης-Κουέν -Μαυρομμάτης- Σουάρεθ.

Ο Ολυμπιακός  βγάζει δυνατό χαρακτήρα στα τελευταία ματς  και μετρά τέσσερις σερί νίκες. χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Νίκησε Βόλο και Ιωνικό, εκτός έδρας, και Αρη -Αστέρα εντός. Προέρχεται απο το 1-0 επί του Αρη και για το Κύπελλο, ενώ υπάρχει ,την Πέμπτη και η ρεβάνς στο Βικελίδης.  Ο Μίτσελ ,λογικά, θα επαναφέρει Φροτύνη- Μπιελ -Χαμες-Μπακαμπού ενώ υπάρχει ανησυχία για τον Ινμπομ που έχει ένα μικρό τραυματισμό αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό ως φαίνεται και θα είναι στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Σαμασέκου. Εκτός ο Μαρσέλο.

Προϊστορία: Πριν λίγες ημέρες έπαιξαν στο Κύπελλο και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με 4-1 νίκη στον Πειραιά και 2-2 στη ρεβάνς. Στο Πρωτάθλημα οι Πειραιώτες έχουν έξι νίκες στο Περιστέρι,ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα και ο Ατρόμητος νίκησε το 14-15 με 1-0.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακόςβγάζει υγεία, ενώ ο Ατρόμητος είναι μία φοβερά σκληρή ομάδα που όταν βρεί χώρο σε χτυπάει .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ και διπλό

(Visited 590 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x