Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Campionato: Ιντερ-Εμπολι

Campionato: Ιντερ-Εμπολι
Spread the love

Στο Μιλάνο, η Ιντερ κοντράρεται με την Εμπολι για την 19η αγωνιστική της Ιταλικής Λιγκας.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα παραταχθεί η Ιντερ, μιας και κατάφερε να μετατρέψει σε περίπατο το ντέρμπι με την Μιλαν ,για τον τελικό του Σούπερ Καπ. Ντιμάρκο-Τζέκο και Λαουτάροι οι σκόρερ με τους “Νερατζούρι” να είναι κυρίαρχοι. Στο Πρωτάθλημα έχει πέντε παιχνίδια αήττητη με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία,όντας στο -13 απο την πρωτοπόρο Νάπολι. Εντός έδρας μετρά 8-0-1 με τέρματα 21-4. Αγωνιστικά, ο Λουκάκου θα είναι στον πάγκο, ενώ εκτός είναι οι Μπρόζοβιτς και Χαντάνοβιτς.

Η Εμπολι, ,όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό μιας και είμαστε στην αρχή του β γύρου, ουσιαστικά με μία διαφορά σχεδόν 10 πόντων που έχει χτίσει από τη ζώνη του υποβιβασμού μοιάζει να έχει σωθεί. Μέσα σε όλα ,ωστόσο ,είναι και εξαιρετική αγωνιστικά καθώς μετρά 3-2-1  στα έξι παιχνίδια που έχει παίξει  ως πιο πρόσφατα.  Μετά την ήττα απο τη Νάπολι, κέρδισε Κρεμονέζε και Σαμπντόρια,ενώ έφερε εκτός έδρας ισοπαλίες με Λάτσιο και Ουντινέζε. Εκτός έδρας έχει 1-5-3 ,και αγωνίστικά η τελευταία σοβαρή απουσία είναι του μέσου Μάριν που έχει κάρτες.

Προϊστορία: 5-0-0 την τελευταία δεκαετία ,πέρυσι 4-1.

Εκτίμηση: Η Ιντερ  είναι το φαβορί αλλά η Εμπολι μπορεί ,έστω και με Χ, να της χαλάσει τη γιορτή. Προσωπικά θα πάω με γκολ γκολ και οβερ.

 ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Over

(Visited 426 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x