ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Α΄ Γερμανίας: Βέρντερ Βρέμης- Ουνιόν Βερολίνου

Α΄ Γερμανίας: Βέρντερ Βρέμης- Ουνιόν Βερολίνου
Spread the love

Η Βέρντερ Βρέμης γνώρισε την συντριβή στο πρώτο της παιχνίδι μετά το Μουντιάλ αφού έχασε με 7-1 από την Κολονία σε ένα παιχνίδι στο οποίο το σκορ ήταν ήδη στο 5-0 με την συμπλήρωση 36 λεπτών.

Η ομάδα του Όλε Βέρνερ συνέχισε να έχει τα ίδια προβλήματα στα μετόπισθεν που είχαμε δει και πριν την διακοπή για το Μουντιάλ όταν είχε ηττηθεί με 6-1 από την Μπάγερν Μονάχου αλλά και με 2-1 από την Λειψία.

Καλείται να ανακάμψει άμεσα αφού πλέον την χωρίζουν έξι βαθμοί ή αλλιώς δυο νίκες από την Στουτγάρδη που βρίσκεται στην παρούσα φάση στην θέση των πλέι άουτ για τον υποβιβασμό.

Οι Βερολινέζοι επέστρεψαν στις νίκες στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αφού επικράτησαν με 3-1 της Χόφενχαϊμ και μάλιστα με ανατροπή αφού στο ημίχρονο η ομάδα του Φίσερ ήταν πίσω στο σκορ.

Ένα δυνατό ξεκίνημα εάν αναλογιστεί κανείς πως πριν την διακοπή είχαν αποτύχει να κερδίσουν στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Με αυτό το “τρίποντο” η Ουνιόν Βερολίνου σκαρφάλωσε στην 4η θέση υπερτερώντας σε ισοβαθμία της Φράιμπουργκ αλλά συνάμα υστερώντας της 3ης Άιντραχτ Φρανκφούρτης αφού όλες έχουν μαζέψει 30 βαθμούς σε 16 αγώνες.

Μένει να δούμε εάν το περσινό πάθημα , όταν έχασαν την “παρθενική” τους συμμετοχή στο Champions League για έναν βαθμό, τους έχει γίνει φέτος μάθημα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η Ουνιόν Βερολίνου παίζει σε τρία ταμπλό αφού σε 3 εβδομάδες έχει μπροστά της τους αγώνες με τον Άγιαξ για την φάση των “32” του Europa League αλλά και την φορμαρισμένη Βόλσφμπουργκ για το Κύπελλο.

Προϊστορία: Η Ουνιόν Βερολίνου αριθμεί τρεις νίκες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα σε αυτά τα παιχνίδια οι Βερολινέζοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ ανά 90λεπτο απέναντι τους.

* Δεδομένα θα “ψάξει” μια αντίδραση η Βέρντερ Βρέμης αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος εάν θα τα καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά μετά την διακοπή , έχουν υπέρ τους την παράδοση, και πιστεύω πως μπορούν απόψε να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα. To combo του Χ2 + Over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού θα είναι εδώ η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2+ Over 1,5

(Visited 343 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x