ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ουνιόν Μαγκνταλένα – Ατλέτικο Ουίλα  

Κολομβία: Ουνιόν Μαγκνταλένα – Ατλέτικο Ουίλα  
Spread the love

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Απερτούρα και σπουδαίο ματς με το καλημέρα στο «Σιέρα Νεβάδα» της Σάντα Μάρτα, με την τοπική Ουνιόν Μαγκνταλένα να φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Ατλέτικο Ουίλα, σε μία αναμέτρηση που μπορεί να χαρακτηριστεί και ντέρμπι παραμονής καθώς οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στην ειδική βαθμολογία.

Δύο πρόσωπα για την Ουνιόν Μαγκνταλένα στα ισάριθμα περσινά πρωταθλήματα, με κάκιστη την εικόνα της στο Απερτούρα, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση και με μόλις δύο νίκες σε 20 συνολικά ματς, ενώ εντυπωσιακή στο Κλαουσούρα, στο οποίο για δύο μόλις βαθμούς δεν κατάφερε να βρεθεί στα πλέι οφ. Η συμμετοχή της πάντως στα πλέι οφ ήταν το λιγότερο, καθώς αυτό που «έκαιγε» την Ουνιόν Μαγκνταλένα ήταν η ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, εκεί όπου κατάφερε τελικά να σώσει την κατηγορία. Εξαιρετική η παρουσία της επίσης και στο κύπελλο, εκεί όπου άγγιξε την πρόκριση στον τελικό, αλλά αποκλείστηκε τελικά, μάλιστα μέσα στο «Σιέρα Νεβάδα» από την Τζούνιορ στην διαδικασία των πέναλτι. Στην άλλη πλευρά, στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας η Ατλέτικο Ουίλα, η οποία έχασε και τα δύο πρώτα μπαράζ ανόδου από την Τσικό (0-2, 0-1). Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του 59χρονου Αργεντινού Νέστορ Κραβιότο, είχε μια ακόμα ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε, καθώς «επιβίωσε» στα δύο τελικά μπαράζ ανόδου με τη Ντεπόρτες Κιντίο (2-0, 0-1).

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στο «Σιέρα Νεβάδα» της Σάντα Μάρτα, με 0-0 το 2019, 2-0 για την Ουνιόν Μαγκνταλένα το 2020, ενώ 3-2 για την Ατλέτικο Ουίλα το 2021.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας ουσιαστικά για ντέρμπι παραμονής, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται όπως προαναφέρθηκε χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 892 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x