ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ.Γ- Ρέντινγκ

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ.Γ- Ρέντινγκ
Spread the love

Η Μάντσεστερ.Γ έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση ενός τροπαίου για πρώτη φορά μετά από το 2017 αφού κέρδισε τις προάλλες με 3-0 στο City Ground την Νότιγχαμ Φόρεστ στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

 

Ο νεοφερμένος Ολλανδός φορ Φαν Φέρχορστ σκόραρε σε εκείνο το ματς το “παρθενικό” του τέρμα ενώ από ένα πρόσθεσαν οι “συνήθεις ύποπτοι” : Μπρούνο Φερνάντες- Μάρκους Ράσφορντ.

Πλέον η ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ εστιάζει στο Κύπελλο έχοντας να προασπίσει εντός έδρας ένα νικηφόρο σερί 10/10 σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα: 26-4.

Πιο συγκεκριμένα η Μάντσεστερ.Γ είναι αήττητη στους 14 τελευταίους της αγώνες εντός έδρας και στον θεσμό του Κυπέλλου.

 

Οι “Βασιλικοί” πριν από τρεις εβδομάδες επικράτησαν με 2-0 της Γουότφορντ στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου αλλά από τότε είχαν δυο άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα όπου τους έριξαν στην 14η θέση.

Αρχικά, παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην ΚΠΡ σε ένα παιχνίδι στο οποίο πέταξαν στα σκουπίδια ένα προβάδισμα δυο τερμάτων από το 1ο ημίχρονο ενώ την περασμένη αγωνιστική έχασαν με το βαρύ 4-0 από την Στόουκ εκτός έδρας. Ο Πολ Ινς θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια αφού ως παίκτης των “Κόκκινων Διαβόλων” για 6 χρόνια κέρδισε 10 τρόπαια εκ των οποίων και δυο Κύπελλα Αγγλίας το 1990 και το 1994. Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως η Ρέντινγκ αν και μετράει 151 χρόνια ιστορίας δεν έχει κατακτήσει ποτέ της το Κύπελλο Αγγλίας και δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει από τον 4ο γύρο στα 5/6 τελευταία χρόνια.

 

Προϊστορία: Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” αριθμούν 3/3 νίκες απέναντι στους “Βασιλικούς” και μάλιστα από το ημίχρονο εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στα 5/7 επίσης μεταξύ τους παιχνίδια έχουν κρατήσει και μηδέν παθητικό.

 

 

* O Τεν Χάγκ αντιμετωπίζει με ανταγωνιστικές 11αδες τα Κύπελλα και το ίδιο θα πράξει και τώρα. Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με τα πάνω από τρία γκολ σε απόδοση 2,12.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 3,5

(Visited 524 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x