ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σουπερ λιγκ : Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Σουπερ λιγκ : Ολυμπιακός-ΟΦΗ
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη , ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ  για την 20η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Οι Πειραιώτες,προέρχονται από την ισοπαλία(1-1) στο Πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόητο,κάτι που τους χάλασε  το καλό σερί τεσσάρων αγωνιστικών με νίκες και τους έφερε μεν στο -6 από τον Παναθηναϊκό αλλά η διαφορά θα μπορούσε να είχε μειωθεί ακόμα περισσότερο. Ακολούθησε η πρόκριση επί του Αρη για το Κύπελλο (0-1) με το γκολ του Ελ Αραμπί. Σε σχέση με αυτό το ματς  ο Μίτσελ προσανατολίζεται να αφήσει εκτός τον Μπιελ και να βάλει Μασούρα και Φορτούνη στα άκρα, ενώ ο Ινμπομ θα πάρει τη θέση του κουρασμένου Εμβιλά αν ο Ισπανός θέλει να δώσει ανάσες στον Γάλλο.  Ο Ρεάμπτσιουκ θα είναι ακόμα μία επιστροφή. Εκτός ο τιμωρημένος Ντόη.

Ο ΟΦΗ είναι αήττητος για πέντε αγώνες(2-3-0)αλλά δύο από τα τρία Χ τα έχει πάρει  κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό(0-0 και 1-1 αντίστοιχα),ενώ το έτερο είναι με το Βόλο. Παράλληλα, νίκησε Παναιτωλικό (0-4) και Αστέρα (1-0).

Ο  Βάλντας Νταμπράουσκας πήρε στην αποστολή τον Τσιλιανίδη, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Δανό φορ Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ. Αναλυτικά το δελτίο του ΟΦΗ και η αποστολή:

«Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να επιστρέφει στην αποστολή και τον Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αυτήν, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό (29/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μιγκέλ Μεγιάδο, και Χουάν Νέιρα (τιμωρημένοι) και οι Στίβενς, Γιοχού, Καμάου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μπάκιτς, Τζου, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Μπιφουμά».

Προιστορία: 7-0-0 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Θα είναι ένα φοβερά δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό απέναντι σε ένα ΟΦΗ και ένα προπονητή που απέκλεισε τους Πειραιώτες απο τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ το 2021 με τη Λούντογκόρετς.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 /under 3.5 /X ημίχρονο

(Visited 470 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x