ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague 2

Σούπερλιγκ 2: Επιλογές

Σούπερλιγκ 2: Επιλογές
Spread the love

H αγωνιστική της Σούπερλιγκ 2 έχει τεράστιο ενδιαφέρον και  οι επιλογές μας στα παιχνίδια των δύο ομίλων δεν είναι και εύκολες.

 

Καρδίτσα-Βέροια

Πολύ πεσμένη η γηπεδούχος τον τελευταίο καιρό με δύο νίκες -μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία έξι ματς. Στα τελευταία τρία δεν έχει βρεί και γκολ. Πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 0-0 με τον Μακεδονικό. Εντός έχει 4-0-1. Η Βέροια, από την άλλη,μετά από δύο ήττες νίκησε τον Απόλλων Πόντου με 2-0, έφτασε τους 13 βαθμούς ,ενώ η μεγάλη της δύναμη είναι ότι εκτός έδρας  δεν χάνει εύκολα (1-3-1)

Πρόταση: 2-3 τέρματα

 

Νίκη Βόλου-Ηρακλής

Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στους 20 βαθμούς. Πολύ δύνατή στο Βόλο(4-1-0),εέμεινε στο τελευταίο ματς στο 2-2 με τον Αλμωπό. Ο Ηρακλής ,του 3-0-2 εκτός έδρας, κέρδισε ΠΑΟΚ β -Διαγόρα-Ηρακλή Λάρισας σερί ενώ είχε χάσει απο την Καρδίτσα.  Βγάζει μία δυναμική η ομάδα της θεσσαλονίκης.

Πρόταση: Γκολ γκολ

 

Κηφισιά-Επισκοπή

Ξεκάθαρο το φαβορί και οτ οποιός θα κερδίσει. Η Κηφισια είναι καλύτερη ομάδα και θα μπεί με σκοπό να κερδίσει το ματς απέναντι σε μία ομάδα που εκτός έχει 0-1-3 και 1-4 τέρματα. Συνιλικά έχει βάλει δύο γκολ και έχει δεχτεί 12.

Πρόταση: 1/Over 2.5

 

Προοδευτική -Απόλλων Σμύρνης

Το ματς γίνεται στο Κερατσίνι. Με 10 βαθμούς και 2-0-3 εντός, η ομάδα του Νικοπολίδη το πάει λάου λάου. Νίκησε Επισκοπή και πήρε εκτός έδρας 1-1 με την Καλαμάτα. Δεν έχει εύκολο γκολ και αυτό είναι θέμα. Ο Απόλλων του 4-1-0 εκτός παραχώρησε ισοπαλία στην Καλλιθέα, ισοφαρίζοντας,χει 3-2-1 στα τελευταία έξι ,αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ και αυτό είναι θέμα.

Πρόταση: Under

 

(Visited 249 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x