ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Ρεάλ – Σοσιεδάδ

La Liga: Ρεάλ – Σοσιεδάδ
Spread the love

Η ήττα από την Βιγιαρεάλ έχει γκρεμίσει την Ρεάλ από την κορυφή και η Σοσιεδάδ στην κυνηγά σε απόσταση τριών βαθμών

Η Ρεάλ κατάφερε να νικήσει μέσα στη Βασκονία την Μπιλμπάο με 2-0 και παραμένει στην δεύτερη θέση τρεις βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα , όμως πίσω της στην ίδια απόσταση είναι η Σοσιεδάδ .
Η ομάδα της Μαδρίτης έχει 41 βαθμούς με 13 νίκες – 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ με 38 τέρματα υπέρ έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος .

Από την άλλη η Σοσιεδάδ φέτος εντυπωσιάζει και την δεδομένη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος . ‘Εχει να ηττηθεί από τις 30 Οκτωβρίου και από τότε μετρά μόνο νίκες για το πρωτάθλημα .

Βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς απόσταση από την τέταρτη . Θεωρείται μεγάλο φαβορί για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και φαίνεται να είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ . Όμως χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση στο ματς που είναι μπροστά της .

Έχει 12 νίκες 2 ισοπαλίες και 4 ήττες και παιχνίδι περισσότερο , ενώ έχει πετύχει 28 γκολ και έχει δεχθεί 18. Στα πέντε τελευταία ματς έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δεχθεί μόλις δύο

Πέρυσι έχασε και τις δύο φορές από την Ρε΄’αλ ενώ πρόπερσι κατάφερε να πάρει και στα δύο ματς με την Ρεάλ την ισοπαλία

Τελευταία φορά που νίκησε την Ρεάλ ήταν σε ματς Κυπέλλου με 4-3 εκτός έδρας το Φεβρουάριο του 2020 με 4-3 .ενώ ένα χρόνο πρίν είχε νικήσει μέσα στο Μπερναμπέου και σε ματς πρωταθλήματος με 2-0

Πρόταση : Over

(Visited 552 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x