ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπαράκας – Γοδόι Κρουζ

Αργεντινή: Μπαράκας – Γοδόι Κρουζ
Spread the love

Η 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με το πρώτο ματς του σημερινού προγράμματος αυτό ανάμεσα στη Μπαράκας και την Γοδόι Κρουζ, λίγες ώρες πριν τη μονομαχία της Μπάνφιλντ με την Ουνιόν Σάντα Φε.

Απόλυτα πετυχημένη η παρουσία της Μπαράκας στο περσινό πρωτάθλημα, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία μετά από 90 σχεδόν χρόνια, καθώς κατάφερε όντας νεοφώτιστη όχι μόνο να σωθεί εύκολα, αλλά να διεκδικήσει, μέχρι ενός σημείου, έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Όλα αυτά μάλιστα, την στιγμή που δεν αγωνίστηκε στην φυσική της έδρα, αλλά στο γήπεδο της Ουρακάν, καθώς το πολύ μικρό σε χωρητικότητα «Κλαούντιο Φαμπιάν Τάπια» δεν είχε άδεια για να φιλοξενήσει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας. Στόχος ξεκάθαρα η ειδική βαθμολογία και να διατηρηθεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και στην συνέχεια, αν βέβαια είναι εφικτό, να «κλέψει» μια θέση του Σουνταμερικάνα. Στην αντίπερα όχθη, μία από τις απογοητεύσεις του περσινού πρωταθλήματος η Γοδόι Κρουζ, καθώς ξεκίνησε με στόχο το Κόπα Σουνταμερικάνα και κατέληξε τελικά να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Κάτι που κατάφερε τελικά, καθώς έβαλε πλάτη στην ειδική βαθμολογία την πιο μέτρια από αυτή και επίσης απογοητευτική Πλατένσε και τις δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν, την κυπελλούχο Πατρονάτο και την Αλντοσίβι. Στόχος να βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα, ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες στην ειδική βαθμολογία και στην συνέχεια, κάτι ανάλογο και της σημερινής της αντιπάλου, να καταφέρει, αν και δύσκολο, να κάνει την έκπληξη και να «κλέψει» μια θέση του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μπαράκας, μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1), σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Γοδόι Κρουζ.

Πραγματικός γρίφος το συγκεκριμένο ματς, περνώντας στο στοιχηματικό του κομμάτι, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για ματς πρεμιέρας, ειδικότερα, βάσει των παραπάνω, όταν πρόκειται για μονομαχία δύο ομάδων με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Πολύ δύσκολη η επιλογή σημείου, με καθαρά ενδεικτική την επιλογή ειδικού στοιχήματος τερμάτων, για όσους θέλουν να ποντάρουν κάτι με το μαχαίρι στο λαιμό (G/G).

(Visited 607 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x