ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τουρκία: Κασίμπασα – Γκιρεσούν   

Τουρκία: Κασίμπασα – Γκιρεσούν   
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Ταγίπ Ερντογάν», με την Κασίμπασα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 17η θέση, εντός της επικίνδυνης ζώνης, με 19 βαθμούς και την Γκιρεσούν στην 15η με 21.

Βαρύ 1-5 την Κυριακή που μας πέρασε στο «Σουκρού Σαράσογλου» από την Φενέρ, με την Κασίμπασα να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και χωρίς νίκη πλέον για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές. Μπροστά στο σκορ η Κασίμπασα στο «Σουκρού Σαράσογλου» στο εικοστό τέταρτο λεπτό, με το γκολ αυτό όμως να ξυπνάει την Φενέρ, η οποία όχι μόνο γύρισε το ματς στο τριάντα εννέα, αλλά ξέσπασε με τρία ακόμα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί για την Κασίμπασα, το εκτός 1-2 από τη Μπεσίκτας, το 2-2 φιλοξενώντας την Φατίχ Καραγκιουμρούκ και το δραματικό 1-3 στο «Ταγίπ Ερντογάν» από τη Μπασακσεχίρ, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει δύο τέρματα στις καθυστερήσεις. Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες και ισάριθμοι πολύτιμοι βαθμοί πριν το ματς του Σαββάτου φιλοξενώντας την Γαλατά, εκεί πάντως όπου η Γκιρεσούν υποκλίθηκε όπως αναμενόταν στην πρωτοπόρο και πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ανταγωνιστική πάντως στο συγκεκριμένο ματς μέχρι να βρεθεί πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, σημειώνοντας πως είχαν προηγηθεί, το 2-2 με την Αντάλιασπορ και το 1-1 με τη Ντεμίρσπορ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Κασίμπασα στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Γκιρεσούν.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων και με τον ίδιο στόχο ομάδων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 690 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x