ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τουρκία: Καϊσέρισπορ – Μπασακσεχίρ

Τουρκία: Καϊσέρισπορ – Μπασακσεχίρ
Spread the love

Ένα εκ των τριών ματς του σημερινού προγράμματος του πρωταθλήματος της Τουρκίας, με την Καϊσέρισπορ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 7η θέση με 29 βαθμούς και τη Μπασακσεχίρ στην 3η με 40.

Σπουδαίο 4-2 την προηγούμενη αγωνιστική ή την Κυριακή που μας πέρασε αν προτιμάτε στην έδρα της προτελευταίας στον βαθμολογικό πίνακα Ιστανμπούλσπορ, με το οποίο η Καϊσέρισπορ όχι μόνο ανέβηκε στην 7η θέση, αλλά απέκτησε και «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+8). Πίσω στο σκορ στο ματς στην έδρα της Ιστανμπούλσπορ στο δέκα, μετά από μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Ολλανδού γκολκίπερ Μπαγιαζίτ, με την Καϊσέρισπορ όμως να ισοφαρίζει στο εικοστό λεπτό με κοντινό βολέ του Ολλανδού μέσου Κάρλος Μανέ. Παρ’ όλα αυτά, πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η αντίπαλος της πήρε και πάλι το προβάδισμα στο τριακοστό δεύτερο λεπτό. Κυρίαρχος πάντως η Καϊσέρισπορ στην επανάληψη, με το 2-2 στο πενήντα τρία και το 3-2 στο ογδόντα τέσσερα από απευθείας εκτελέσεις φάουλ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα (4-2) ένα λεπτό πριν το φινάλε.

Στην άλλη πλευρά, 2-0 για τη Μπασακσεχίρ την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Κόνιασπορ, με την ομάδα του 42χρονου Εμρέ Μπελόζογλου να διατηρεί την 3η θέση, έστω και με ένα ματς περισσότερο από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Μπεσίκτας. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Κόνιασπορ, με τη Μπασακσεχίρ όμως πιο αποτελεσματική, με το 1-0 με εκτός περιοχής σουτ του Οζκάν στο σαράντα τρία και το 2-0 από αυστηρό πέναλτι, μετά μάλιστα και την χρήση του VAR, εξηκοστό τέταρτο λεπτό.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Καϊσέρισπορ, τρεις για τη Μπασακσεχίρ και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Απρόβλεπτη ως ομάδα η Καϊσέρισπορ, αλλά και η Μπασακσεχίρ από την πλευρά της, μπορεί να έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά ίδρωσε αρκετά για να επικρατήσει τόσο στην έδρα της Κασίμπασα, με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις, όσο και φιλοξενώντας την Κόνιασπορ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 987 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x