ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Νότιγχαμ Φόρεστ- Λιντς

Πρέμιερ Λιγκ: Νότιγχαμ Φόρεστ- Λιντς
Spread the love

Στο City Ground η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Λιντς σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες ιστορικές που έχουν ίδιο στόχο και δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Οι ρεντς έχασαν σε δυο ματς από την Μάντσεστερ.Γ στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ με 3-0 και 2-0 αλλά στο μυαλό του Στιβ Κούπερ και των παικτών του δεν υπάρχει κάποιος άλλος στόχος από την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια για 2η σερί σεζόν. Έχουν μπει πολύ δυνατά μέσα στο 2023 αφού είναι αήττητοι στο πιο πρόσφατο “καρέ” των αγώνων τους στην κατηγορία με απολογισμό 2 νίκες και 2 ισοπαλίες με αποτέλεσμα να έχουν σκαρφαλώσει στην 13η θέση και να έχουν “χτίσει” ένα πολύτιμο + 4 από την γραμμή του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα η διοίκηση Μαρινάκη συνεχίζει να ενισχύει μεταγραφικά την ομάδα αφού με το τελευταίο απόκτημα που ήταν ο Αντρέ Αγιού έχουν φτάσει τις 19 μεταγραφές (!) από τον Μάιο που πέτυχαν την άνοδο τους στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα από τους νεοφερμένους ο Κέιλορ Νάβας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια στην θέση του τραυματία Ντιν Χέντερσον όπως ο Κρις Γουντ στην επίθεση.

Τα “παγόνια” σε αντίθεση με την νεοφώτιστη αντίπαλο της πραγματοποίησε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 2-3-2 στα πρώτα εφτά παιχνίδια της αλλά στην συνέχεια έπεσε με 4 ήττες το Φθινόπωρο ενώ οι νίκες επί της Λίβερπουλ και της Μπόρνμουθ αποδείχθηκαν “φούσκες” αφού προέρχονται πλέον από έξι ματς δίχως νίκη με τρεις ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες.

Προϊστορία: Αρκετά ισορροπημένη η παράδοση αφού σε 72 ματς η Νότιγχαμ έχει κερδίσει τα 22 και έχει χάσει στα 26.

* Αήττητη η Νότιγχαμ Φόρεστ στα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στην Premier League έχοντας μάλιστα κερδίσει στα 3/5 από αυτά με την νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ και την ισοπαλία απέναντι στην Τσέλσι να είναι αποτελέσματα που ξεχωρίζουν. Με 14 γκολ παθητικό στην τελευταία 12άδα των αγώνων της δείχνει να έχει βελτιωθεί στα μετόπισθεν συγκριτικά με την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Η επιλογή μου εδώ θα είναι σε combo το 1Χ με το Under 3,5 σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Under 3,5

(Visited 1.799 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x