ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Μπλάκμπερν- Γουίγκαν

Τσάμπιονσιπ: Μπλάκμπερν- Γουίγκαν
Spread the love

Σε αντίθετες πορείες οι δυο αντίπαλοι αφού οι μεν γηπεδούχοι αναζητούν την νίκη για να επιστρέψουν βαθμολογικά στις θέσεις των πλέι οφ ενώ την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να τερματίσουν ένα παρατεταμένο αρνητικό σερί δίχως νίκη για να ξεκολλήσουν από τον πυθμένα της βαθμολογίας.

Τα “ρόδα” με 13/28 ήττες στο πρωτάθλημα βρίσκονται οριακά στην ζώνη των μπαράζ ανόδου , πότε εντός και πότε εκτός , αφού ακροβατούν εκεί βαθμολογικά.

Στην παρούσα φάση και μετά την αναμενόμενη νίκη της Γουέστ Μπρόμιτς απέναντι στην Κόβεντρι (1-0) το βράδυ της Παρασκευής έχουν υποχωρήσει στην 8η θέση όντας στο – 1 από την 7η Μίλγουόλ και την ομάδα του Κάρλος Κορμπεραν που είναι στην 6η θέση.

Το θετικό στοιχείο για την ομάδα του Γιον Νταρλ Τόμασον είναι πως η ομάδα του αριθμεί μόλις 1/6 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποία τα τρία παιχνίδια ήταν για το FA Cup.

Οι Baggies με μόλις 1/17 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνάμα 12 ήττες μοιραία βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία.

Η διοίκηση πήρε την γενναία απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του συλλόγου με τον Κόλο Τουρε αφού ο πρώην Άσος της Άρσεναλ δεν πέτυχε νίκη σε 9 αγώνες και έδωσε το τιμόνι στον 40χρονο Σον Μαλόνεϊ μήπως και καταφέρουν να σώσουν την κατηγορία.

Πλέον το αρνητικό ρεκόρ του συλλόγου έχει φτάσει χωρίς νίκη από τις 12/11/22 αλλά η διαφορά των 4 βαθμών που τους χωρίζει από την 21η Κάρντιφ έχοντας και ένα ματς λιγότερο δεν είναι μια μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Προϊστορία: Η Γουίγκαν όχι μόνο έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Μπλάκμπερν σε όλες τις διοργανώσεις αλλά το έχει πράξει και από το ημίχρονο.

* Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να το κερδίσουν το αποψινό ματς γιατί ακολουθούν πολύ δύσκολες “εξορμήσεις” κόντρα σε Γουότφορντ και Γουέστ Μπρόμιτς. Εκτιμώ πως θα εκμεταλλευτούν και τον παράγοντα έδρα, αφού έχουν το 5ο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία, απέναντι σε μια Γουίγκαν που έχει πολλά κενά σε όλες τις γραμμές και υστερεί παντού της αποψινής της αντιπάλου. Η απόδοση του Ασου στον διπλασιασμό θα είναι εδώ η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 291 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x