ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Spread the love

Στην ΟΠΑΠ Αρένα η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν την  προηγούμενη αγωνιστική στην  Σούπερλιγκ καθώς το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε ελέω της διαμέτρου των δοκαριών . Με τον Αλμέιδα να κάνει την έκπληξη και να αφήνει εκτός αποστολής τους Μουκουντί-Ρότα-Γιόνσον, με τον Παολο Φερνάντες να είναι και αυτός εκτός λόγω τραυματιμού όπως και ο Μοχαμάντι.  Από κει και πέρα,  ο Στάνκοβιτς θα παίξει κάτω απο τα δοκάρια  ενώ βασικοί θα είναι οι Σιντιμπέ-Σιμάνσκι-Χατζισαφί-Γκατσίνοβιτς-Τσούμπερ-Πινέδα-Λιβάι -Μάνταλος-Τζαβέλλας-Μήτογλου. Στο νέο της γήπεδο ,σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα η ΑΕΚ έχει 11 νίκες σερί.

Ο Ολυμπιακός, απο την άλλη πλευρά, έπαιξε ένα άκρως ανταγωνιστικό ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ φέρνοντας 0-0 αλλά μη ικανοποιώντας με την απόδοση του. Δύο καλές στιγμές με Μπακαμπού και το δοκάρι του Χάμες. Ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή, σίγουρα εκτός οι  Σισέ-Μαρσέλο  και απο κει και περα πολλά ερωτηματικά με την πιθανότητα συμμετοχής για Χάμες-Ινμπομ-Σαμασέκου -Φορτούνη αλλά ακόμα και τον Γκάρι Ροντρίγκες. Σίγουροι οι Τζολάκης-Ροντινέι-Ρεάμπτσιουκ-Ντοι-Εμβιλά-Μπιελ και Ελ Αραμπί.

Προϊστορία: 1-0-2 την τελευταία δεκαετία .Εκτός απο τον τελευταίο τελικό του 20 που κέρδισε ο Ολυμπιακός με 1-0, η τελευταία φορά σε διπλούς αγώνες ήταν το 17-18 και η “Ενωση” μετά το 0-0 οτυ Καραϊσκάκη” νίκησε με 2-1.

Εκτίμηση:  Με αλλαγές και οι δύο ομάδες ,πρώτο ματς μεταξύ των δύο στην ΟΠΑΠ Αρένα ,η επιλογή μου θα είναι το Χ ημίχρονο και εν συνεχεία τα 2-3 τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο/2-3 τέρματα

(Visited 637 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x