Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Κάντιθ – Χιρόνα

La Liga: Κάντιθ – Χιρόνα
Spread the love

Η Κάντιθ παλεύει για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Χιρόνα δείχνει ότι μπορεί να σώσει την κατηγορία.

Η Κάντιθ ηττήθηκε με 4-1 από την Μπιλμπάο και βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης με 19 βαθμούς στην 18η θέση. Μετρά 4 νίκες – 7 ισοπαλίες και 9 ήττες και απέχει μόλις ένα βαθμό από την σωτηρία. Έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 15 γκολ και την δεύτερη χειρότερη άμυνα με παθητικό 33 γκολ.

Να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 2-0 την Μαγιόρκα αλλά έφερε εντός έδρας ισοπαλία με την Έλτσε

Από την άλλη η Χιρόνα μετά από τις ήττες με 1-0 από Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα , κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Βαλένθια και να πιάσει την 11ηθ έση με 24 βαθμούς.

Έχει 6 νικές – 6 ισοπαλίες και 8 ήττες και μετρά 27 τέρματα υπέρ και 29 κατά. Σκοπός της ομάδας είναι η παραμονή και απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και 7 βαθμούς από την Ευρωπαϊκή.

Στον πρώτο γύρο Χιρόνα νίκησε την Κάντιθ με 1-0 όπως και πέρσυ στο κύπελλο με 2-0, αλλά και το 2021 στην δεύτερη κατηγορία με 2-1.

Όμως όλα αυτά τα ματς έγιναν με γηπεδούχο την Χιρόνα γιατί την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έπαικαν στο Κάντιθ , οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 2-0 το 2019.

Θα παμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ποντάροντας περισσότερο στο γεγονός του οτι η Κάντιθ θα αναζητήσει τρόπο σε αυτό το εντός έδρας ματς να βγεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Πρόταση:γκολ – γκολ

(Visited 348 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x